• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Kostur tima ostaje u Borcu m:tel

Rukometni klub Borac m:tel zadržaće kostur ekipe koja je u protekloj sezoni osvojila drugo mjesto u Premijer ligi i Kup Bosne i Hercegovine.

 RUKOMET: Kostur tima ostaje u Borcu m:tel Izvor: MONDO

Banjalučki list "Press RS" navodi da je izvjesno da će crveno-plavi dres u premijernom izdanju Regionalne lige nositi Mario Blažević, Marko Panić, Ivan Karačić, Stanko Sabljić i Fahrudin Melić, a blizu produžetka saradnje je i Mirko Mikić.

"Ova šestorka je praktično osnova ovogodišnjeg tima i sa njima je već načelno dogovorena saradnja. Sa preostalim rukometašima obavljen je preliminanirni razgovori i u narednih desetak dana slijede pregovori oko eventualnih novih ugovora", navodi izvor kluba iz Gospodske ulice.

Direktor vicešampiona BiH Boris Đogo nije želio da spekuliše ko će od igrača ostati u Borcu, ali ni da otkrije imena eventualnih pojačanja za Regionalnu ligu.

"Sa svim igračima smo u pregovorima i sve je još otvoreno. Na tu temu za sada ne mogu ništa više da kažem".

Uporedo sa stvaranjem tima, rukovodstvo Banjalučana intenzivno radi i na organizacionim pripremama za nastup u Reguionalnoj ligi. Prema riječima direktora potrebno je uradii mnogo toga kako bi klub spremno dočekao početak novoformiranog takmičenja.

"U svakodnevnom smo kontaktu sa agencijom ‘Digital komunikacije’, koja je nadležna za ligu. Mnogo je novih detalja oko same organizacije utakmica, sa samo neki od njih su nova podloga i digitalni dipleji uz teren. Ono što je veoma bitno je da u novo takmičenje uđemo finansijski spremni. Sve ekipe se pojačavaju, pa moramo i mi. Pripremili smo prijedloge za grad i Vladu RS, od kojih očekujemo veću novčanu pomoć", podvukao je Đogo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC