• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Borac m:tel vraća asove

U Borac bi ovog ljeta mogli da se vrate Branislav Obradović, Srđan Trivundža, Igor Rađenović i Bojan Ljubišić

 RUKOMET: Borac m:tel vraća asove Izvor: MONDO

Borac m:tel u narednu sezonu želi da uđe što jači jer će klub nastupiti u reginalnom takmičenju. Naravno želja je i da se Bosna konačno "skine" sa trona šampiona Premijer lige BiH. Recept za bolje rezultate je prema mišljenju Uprave i trenera Draga Markovića povratak u Banjaluku igrača, koji su nekada sa uspjehog igrali u Borcu, a koji su u međuvremenu napravili zavidne internacionalne karijere.

Tako prema pisanju  "Nezavisnih novina" su direktor Borac M:tela Boris Đogo i šef stručnog štaba Dragan Marković već razgovarali sa  Srđanom Trivundžom, Bojanom Ljubišićem, Branislavom Obradovićem i Igorom Rađenovićem. Takođe, iz Prijedora stiže mladi Igor Mandić, koji je još prošle godine potpisao za Borac M:tel.

"Istina je, razgovarao sam sa Đogom oko povratka u Borac. Dijete sam Borca i normalno je da bih bio najsrećniji kada bih ponovo stao na gol matičnog kluba. Vidjećemo šta će od svega biti, ali nadam se da ćemo pronaći zajednički jezik i da ću se vratiti u Banjaluku nakon šest godina provedenih u Portugalu, Francuskoj, Hrvatskoj i Srbiji. Najvažnije je da postoji obostrana želja za saradnjom", rekao je sjajni golman Ljubišić, koji je pretekle tri sezone branio za Crvenu zvezdu, a osim Borčeve ima ponude Partizana i Vardara.

Ljubišićev saigrač iz Crvene zvezde Srđan Trivundža , ne krije da je bilo kontakata sa Borcem.

"Pričali smo i očekujem da ću u narednih nekoliko dana definitivno znati na čemu sam. Borac je moj klub i ne treba posebno naglašavati koliko bi mi značio povratak u Banjaluku. Isto tako, čuo sam ko bi, takođe, mogao da obuče crveno-plavi dres tako da sam sada još više zagrijan da se treći put vratim u svoj grad i sa Borcem zaigram u regionalnoj ligi", istakao je Trivundža.

Igor Rađenović, sin slavnog Borčevog asa Zdravka, trebalo je da pojača konkrenciju na poziciji lijevog beka.

"Trenirao sam skoro cijelu polusezonu sa igračima Borca i dobro poznajem sve prilike u klubu. Naravno da ne bih imao ništa protiv povratka i u narednim danima sve će biti jasnije", kaže Rađenović, bivši član Sintelona, Alkobendasa, Madeire, Bosna BH gass, Konversana, Italgest Kasarana, Insbruka, Pfadi Vintertura...

Branislav Obradović, sjajni desni bek, proveo je polusezonu u jednom od najboljih evropskih klubova, Monpelijeu.

"Bilo bi lijepo kada bih uspio da se dogovorim sa Borcem. Regionalna liga je izazov za sve igrače, pa tako i za mene", rekao je Obradović.

Što se tiče igrača koji su igrali za Borac M:tel u tek završenoj sezoni, izvjesno je da sredinu neće mijenjati golman Mario Blažević, srednji bek Ivan Karačić, desni bek Marko Panić, pivot Stanko Sabljić, desno krilo Fahrudin Melić i lijevo krilo Mirko Mikić, dok se sa ostalim rukometašima vode pregovori. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC