• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Prlainović iz Reka u Jug!?

Andrija Prlainović je zvanično i dalje igrač Partizana, ali hrvatski mediji pišu da je on već potpisao za Pro Reko i da će odatle na pozajmicu u Jug. Vanja Udovičić vaga ponude.

 VATERPOLO: Prlainović iz Reka u Jug!? Izvor: MONDO

Hrvatski mediji lansirali su nekoliko informacija koji bi se mogli nazvati "bombama" prelaznog roka u vaterpolu.

Riječ je o srpskim reprezentativcima Andriji Prlainoviću i Vanji Udovičiću.

Za ovog prvog, koji je i dalje igrač šampiona Evrope - Partizana, hrvatski mediji pišu da je već završio posao sa Pro Rekom (to je prije dva dana izjavio i predsjednik italijanskog kluba Volpi), ali da bi viceprvak Evrope mogao da ga pošalje na pozajmicu u dubrovački jug!?

Time bi Jug nadomjestio odlazak Sandra Sukna, koji će karijeru nastaviti upravo u Pro Reku.

Nikola Janović biće prvi vaterpolista iz Crne Gore koji će igrati u Jugu (poslije raspada ex-YU), a na oku im je i Danijel Premuš, takođe igrač Jadrana iz Herceg Novog.

Što se tiče Vanje Udovičića, hrvatski mediji pišu, da bi on volio da ostane u zagrebačkoj Mladosti, ali da ima ponude italijanskih klubova - Savone i Posilipa. Nezvanično se na Fajnal-foru u Rimu pričalo i da postoji mogućnost da se vrati u Partizan.

Mladost je dala ponudu Vanji koja je u skladu sa trenutnim finansijskim mogućnostima kluba sa Save (dakle, ugovor je nešto skromniji) i sada je na njemu da odluči.

"U slučaju sličnih ponuda, Vanja će svakako ostati u Mladosti, prije svega zbog imidža i ambicija kluba", izjavio je Vanjin otac Davor koji je na neki način preuzeo i ulogu menadžera, prenosi Tportal.hr.

Centar Mladosti Igor Hinić se povukao iz reprezentacije Hrvatske, ali je odlučio da produži ugovor sa "žapcima" iz Zagreba. I odlični golman Josip Pavić ostaje u Mladosti - produžio je ugovor za četiri godine.

Riječko Primorje se takođe pojačava. Iz Savone je došao Goran Volarević, a angažovali su dvojicu dosadašnjih igrača Mladosti - Petra Muslima i Ivana Buljubašića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC