• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAFTING: Evrokup u Brankinu čast

Rafting klub "Kanjon" Banjaluka organizovaće 11. i 12. juna Evrokup u čast tragično nastradale članice ovog kluba Branke Štulić.

 RAFTING: Evrokup u Brankinu čast Izvor: MONDO

"Memorijal Branka Štulić" biće održan uz punu podršku roditelja i porodice tragično nastradale Branke Štulić, a očekuje se učešće više od 30 rafting timova iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Mađarske i Slovačke, saopšteno je iz Rafting kluba "Kanjon" Banjaluka.

Takmičenje na rijeci Vrbas biće održano u disciplinama sprint i slalom na stazi "Bijeli buk", te u disciplini spust na stazi od Bijelog potoka do Karanovca.

Zbog održavanja rafting Evrokupa "Memorijal Branka Štulić" biće izmijenjen režim saobraćaja u subotu,11. juna, od 8.30 do 17.30 časova.

U ovom periodu, na dionici magistralnog puta Banjaluka-Jajce, na lokalitetu Krupske stijene, saobraćaće se naizmjenično, jednom kolovoznom trakom, navodi se u saopštenju.

Reprezentativka BiH u raftingu Branka Štulić iz Banjaluke preminula je poslije petodnevne borbe za život, nakon što je prošle godine povrijeđena na Evropskom prvenstvu u Val di Soleu u Italiji kada se tokom takmičenja prevrnuo čamac.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC