• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Vatromet na Banjici, Partizan slavi

VK Partizan proslavio sedmu titulu prvaka Evrope. Pristvovao i predsjednik države Boris Tadić. "Ova titula osvojena je srcem", izjavio Šoštar.

 VATERPOLO: Vatromet na Banjici, Partizan slavi Izvor: MONDO

Uz vatromet na Banjici, tortu u obliku vaterpolo lopte sa kraljevskom krunom, i uz zvuke pjesme "Hvala ti, crno-bijela ljubavi", Vaterpolo klub Partizan proslavio je večeras sedmu titulu prvaka Evrope u svojoj istoriji.

Obučeni u bijele majice na kojima je pisalo "7 waterpolo champions", vaterpolisti Partizana izašli su na binu, pozdravljeni aplauzima okupljenih, među kojima su bili predsjednik Srbije Boris Tadić, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, ministarka sporta i omladine Snežana Samardžić-Marković, kao i predstavnici košarkaškog i fudbalskog kluba Partizan Predrag Danilović i Darko Grubor, kao i bivši generalni sekretar crno-bijelih Žarko Zečević.

Bili su tu i članovi one zlatne generacije VK Partizan, koja je prije 35 godina osvojila šestu titulu prvaka Evrope.

Predsjednik VK Partizan Aleksandar Šoštar rekao je da klub sa Banjice želi da nastavi da niže sjajne rezultate, a za titulu iz Rima rekao je da je "osvojena srcem i timskim duhom".

"Sistematski rad, dobre vibracije u timu, pozitivna atmosfera i želja da pokažemo sve što znamo, želja da pokažemo da je, makar nekada, veliko srce važnije od velikog novca, jer u Rimu je pobijedilo veliko srce Partizanovih junaka. Pobijedilo je srce svih nas, zbog kojih smo sanjali taj san 35 godina i koji već dugo dajemo da taj san postane stvarnost", rekao je Šoštar.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC