• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Otišao selektor Duško Milić

Selektor ženske rukometne reprezentacije Duško Milić podnio je ostavku poslije eliminacije Srbije od Hrvatske u baražu za odlakaz na Mundijal.

 RUKOMET: Otišao selektor Duško Milić Izvor: MONDO

Na Evropskom prvenstvu 2010. godine u Danskoj i Norveškoj tri poraza i rana eliminacija, a Svjetskog prvenstva 2011. godine neće ni biti za žensku rukometnu reprezentaciju Srbije.

Poslije eliminacije u baražu za odlazak na Mundijal od reprezentacije Hrvatske, selektor našeg tima Duško Milić podnio je ostavku.

Srbija je u subotu uveče u Kragujevcu uspjela da pobijedi Hrvatsku rezultatom 31:30, ali nije bila ni blizu plasmana na prvo SP od 2003. godine, jer je u prvom meču u Varaždinu izgubila 11 golova razlike (25:36).

Poslušajte izjavu sada već bivšeg selektora Milića na našem web portalu www.mondo.rs.

Milić je na čelo ženske reprezentacije došao 17. septembra 2009. godine, u istom danu kada je na mesto selektora muškog nacionalnog tima doveden Sead Hasanefendić, u međuvremenu otpušten. Bilo je predviđeno da Milić predvodi rukometašice do Olimpijskih igara 2012. godine u Londonu, na kojima neće biti srpskog tima.

Crnogorac Milić je dobio posao selektora nakon što je sa Vrnjačkom Banjom osvojio titulu prvaka Srbije.

Od velikih takmičenja, Srbija je sa Milićem na čelu igrala na Evropskom prvenstvu prošle godine i zabilježila sva tri poraza u grupi, što je bilo dovoljno za 14. mjesto u Danskoj i Norveškoj. Prije toga, u Makedoniji 2008. godine, Srbija je bila 13, a dvije godine ranije u Švedskoj 14.

Srbija će biti organizator Svjetskog prvenstva 2013. godine, što znači da će se srpski nacionalni tim kao domaćin pojaviti na Mundijalu prvi put poslije deset godina.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC