• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Borovčanin šampion Evrope

Srpski bokser Nenad Borovčanin osvojio je titulu šampiona Evrope u kruzer kategoriji WBO federacije.

 BOKS: Borovčanin šampion Evrope Izvor: MONDO

Borovčanin je pola časa iza ponoći postao šampion pošto je u banjalučkom „Boriku"  savladao Bugarskog boksera Konstantina Samadzijeva na poene jednoglasnom odlukom sudija poslije 12 rundi.

Borovčanin je bio konkretniji i puno bolji bokser u svih 12 rundi. Samardžijev je na podu završaovao makar 10 puta, što od udaraca što od klizanja pošto je bila velika sparina u dvorani. Poslije meča Borovčanin je bio presrećan.

"Ovo je velika pobjeda za mene. Najveća u dosadašnjoj karijeri i posebna mi je čast i zadovoljstvo što sam je osvojio u Banjaluci pred mojom publikom. Posebno mi je drago što je meč posmatrao Marijan Beneš, koji je ovu istu titulu osvojio kad sam tek bio rođen. Ovo je pobjeda za sve vas“, rekao je za MONDO poslije meča ushićeni Borovčanin.

Samardžijev je proteklih dana bio samouvjeren i poručivao je kako je došao po pobjedu. Borovčanin kaže kako ga te izjave nisu posebno motivisale.

"Nisam mislio o njegovim izjavama. Maksimalno sam bio skoncentrisan na meč. Nisam ni ja očekivao da će borba trajati 12 rundi, ali sam izdržao i došao do najveće pobjede u karijeri. Sada slijedi borba za svjetski tron, ali najprije da se odmorim sa porodicom jer sam ih bio zapostavio tokom priprema“, rekao je Borovčanin, kome je pobjeda u Banjaluci bila 28 u isto toliko mečeva u profi karijeri.

(N.B/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC