• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Vuković podviknuo ekipi

A tim Srbije igrao bezvoljno protiv "rezervista" nacionalne selekcije. Selektor ljut: "Ovo je nedopustivo! Neki su već mislima bili kod kuće".

 RUKOMET: Vuković podviknuo ekipi Izvor: MONDO

Rukometna B selekcija Srbije nadigrala je i pobedila A tim Srbije 34:30 (18:12) u posljednjem, trećem kolu "Trofeja Srbija" u Novom Sadu.

I pored tog poraza, A tim je osvojio prvo mjesto na turniru, ali je selektor Veselin Vuković bio izuzetno ljut na svoje igrače.

"Nedopustivo je da se reprezentativci naše zemlje ne brinu o sebi i svojoj kondiciji. Dešavalo se da u sedmom, osmom minutu pojedini igrači izgledaju mrtvo. Današnji pristup nije bio dobar prema nacionalnom timu. Odsustvo mnogih igrača je bilo primjetno, pogotovo srednjih bekova. Mnogi su već u mislima kod kuće i to zabrinjava", rekao je Vuković.

Selektor nije dao prelaznu ocjenu svom timu za prikazano na turniru.

"Generalni utisak nakon turnira ne može da bude dobar. Današnji pristup obavezama u dresu sa državnim grbom je loš", rekao je Vuković i dodao da je tokom trodnevnog turnira bilo primetno odsustvo pojedinih reprezentativaca, a pogotovu srednjih bekova.

Drugi tim Srbije ostavio je mnogo bolji utisak, a malobrojnu publiku u "srpskoj Atini" posebno je zadovoljio golman Strahinja Milić koji je zabeležio čak 14 odbrana.

Uspešni u napadu bili su Dobrivoje Marković i Draško Nenadić, koji su sa po osam pogodaka izrešetali mrežu Vukovićevog tima.

Na međunarodnom turniru, koji se održava u Beogradu i Novom Sadu, B tim Srbije predvodio je selektor juniora Igor Butulija.

On je izjavio da je zadovoljan onim što su rezervisti pružili i dodao da, kako je turnir odmicao, njegovi puleni su igrali sve bolje.

"Protiv Slovenije sam djelovao izuzetno zabrinuto, nakon meča sa Norveškom vidio sam pomake na bolje, a onim što smo večeras pružili apsolutno sam zadovoljan", rekao je Butulija.

SRBIJA A: Marjanac, Šešum 3, Vujin, Nikčević 3, Ristanović, Bojinović, Rnić 2, Vučković 2, Stanković 6, P. Nenadić 2, Marjanović, Beljanski 5, Inđić 1, Đukić 6.

SRBIJA B: Milić, Pribak 4, Pušica, Abadžić, Dimitrijević 1, Marković 8, D. Nenadić 8, Milošević, Đukić, Vilovski 2, Pavić 4, Zelenović 6, Markez.

Sedmerci: Srbija A 1 (1), B tim Srbije 3 (2). Igrač više: Srbija 2, B tim Srbije 2 minuta.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC