• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ide po drugu pobjedu na Svjetskom prvenstvu! Đerona zna šta je ključ: "Posebno smo se na to fokusirali"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srbija igra protiv Njemačke drugi meč na Svjetskom prvenstvu u rukometu.

 Svjetsko prvenstvo najava Srbija - Njemačka  Izvor: MONDO/U.Arsić

Srbija je Svjetsko prvenstvo u rukometu započela pobjedom, savladala je Alžir (36:27). Poslije nešto slabijeg prvog poluvremena u drugom su stvari došle na svoje mjesto i osvojeni su prvi bodovi. U drugom kolu grupne faze slijedi duel sa Njemačkom.

Jasno je da je evropska selekcija mnogo jača i neugodnija od prvog rivala i to dobro znaju svi u timu "orlova". Meč se igra u 18 časova, a svi se nadaju novoj pobjedi. Selektor Toni Đerona dao je kratku analizu meča sa Alžirom, pa je pričao o Nijemcima.

"Početak meča sa Alžirom nije bio onakav kakav smo očekivali, ali je tim ostao miran i odradio posao. Najvažnije je da su svi igrači dobili određenu minutažu i da su odgovorili zadacima. Nijemci imaju igrače koji su puni samopouzdanja, očekujem veliku borbu, ali smo i mi spremni. Na video analizi fokusirali smo se na odbranu njihovih šuteva i akcija koje smo vidjeli na meču protiv Katara i u pripremnim duelima sa Islandom", rekao je Đerona.

Dobra vijest je da će svi biti na raspolaganju, povrijeđeni Dragan Pešmalbek je odradio lakši trening dan prije meča i ne bi trebalo da bude problema u vezi njegovog nastupa. Jedan od igrača koji odlično poznaje narednog protivnika je Ilija Abutović. On je dugi niz godina igrao upravo u Njemačkoj.

"Bolje poznajemo ekipu Njemačke nego selekciju Alžira. Dobro se spremamo, ali moramo da igramo na višem nivou nego u prvom meču i da se nadamo najboljem rezultatu. Ono što je sigurno jeste da nećemo odustajati i da ćemo se boriti svih 60 minuta bez obzira na razvoj situacije", zaključio je Abutović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC