• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Bojana zaustavljena na startu

Srpska teniserka poražena u prvom kolu trećeg grend slema sezone od Rumunke Simone Halep sa 6:1, 6:2.

 VIMBLDON: Bojana zaustavljena na startu Izvor: MONDO

Bojana Jovanovski eliminisana je na startu turnira na Vimbldonu. Ona je u prvom kolu poražena od Rumunke Simone Halep rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:2.

Halep, koja na WTA listi zauzima 58. mjesto, uspjela je odmah na početku meča da nametne svoj ritam i povede sa 3:0, što se pokazalo kao nedostižna prednost za osam mjesta bolje rangiranu Srpkinju. Do kraja prvog seta, koji je trajao samo 22 minuta, Jovanovski je osvojila samo jedan gem.

U nastavku meča Rumunka, koja prvi put u karijeri učestvuje na Vimbldonu, odmah je stigla do brejk šanse, ali je Bojana uspjela da se odbrani i povede sa 1:0. Srpkinja je odolijevala žestokim atacima rivalke sve do petog gema, kada je uspjela da stigne do prednosti (3:2). Ispostavilo se da je to bilo dovoljan "višak" za Halepovu.

Jovanovski je u nastavku žestoko "pritisla" rivalku, ali je ona ipak dobila gem na svoj servis za vođstvo od 4:2, a nakon toga još dva za konačan trijumf poslije 66 minuta meča.

Simona Halep će u drugoj rundi takmičenja igrati protiv bolje iz duela Aravan Rezai (Francuska) - branilac trofeja Serena Vilijams (SAD).

Jovanovski je ovo bilo drugo učešće u karijeri na prestižnom turniru u Londonu, a prošle godine eliminisana je u drugom kolu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC