• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NADAL ČESTITAO NOVAKU: Potrudio se više od Federera, Đokovića zove "Nole"!

Autor Haris Krhalić

Na kraju je Rafael Nadal uputio lijepe riječi Novaku Đokoviću.

 Nadal čestitao Đokoviću Izvor: Profimedia

Skoro 24 sata nakon što je Novak Đoković osvojio Australijan open i tako podigao 22. grend slem, oglasio se teniser čiji je rekord ponovo izjednačio. Rafael Nadal se konačno javio, vjerovatno nakon što su ga Noletovi navijači i "peckali" na društvenim mrežama zbog ćutanja i ignorisanja velikog rivala, tako da je na kraju uputio i dužu čestitku od one koja je u večernjim časovima pristigla od Rodžera Federera. 

"Čestitke Nole, kako tebi, tako i tvom timu na ovom nevjerovatnom uspjehu. Uživaj u trenutku!", napisao je Rafael Nadal na svom Instagramu, gdje su mu se čak i njegovi navijači pridružili u čestitkama Novaku Đokoviću.

Rafael Nadal je bio projektovan kao rival Novaka Đokovića u četvrtfinalu Australijan opena, međutim doživio je šokantnu eliminaciju već u drugom kolu. Nadal je objavio da ima problem sa kukom i da ga čeka malo duža pauza, ali jasno je da je njemu prioritet da bude zdrav za Rolan Garos u maju gdje će ponovo pokušati da "povede" u trci sa grend slemovima, ciljajući i 15. pehar u Parizu, odnosno 23. ukupno na najvećim turnirima.

Njegov ujak Toni Nadal je inače poručio da će Rafa biti spreman za Rolan Garos, da očekuje potom i da Đoković bude favorit na Vimbldonu, tako da se njihova "vječna bitka" neće završiti ni u 2023. godini.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC