• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽRK Borac bez evropskih takmičenja

Bh. šampionke, rukometašice Borca, naredne sezone neće igrati evropsko takmičenje.I regionalna liga pod znakom pitanja zbog nedostatka novca.

 ŽRK Borac bez evropskih takmičenja Izvor: MONDO

"Sve ćemo znati u ponedjeljak ili utorak. Što se tiče evropskog takmičenja, nećemo igrati, jer su potrebna velika finansijska sredstva, koja mi nemamo. Za regionalnu ligu tražimo rješenje. Obratićemo se na još nekoliko adresa i pokušaćemo da iznađemo model da obezbijedimo novac i nastupimo u toj ligi", rekla je Verica Čivčić, predsjednik Borca, i dodala da je problem Borca što nema generalnog sponzora.

Što se tiča igračkog kadra Čivčićeva je rekla da će najvjerovatnije ostati sve rukometašice koje su osvojile titulu, osim Željke Tatar, koja će se vratiti u podgoričku Devetku. Trener Rade Unčanin rekao je da su od nje više očekivali.

"Ja sam za to da ostanu sve igračice i da dovedemo najmanje dvije kvalitetne rukometašice. Prošle sezone teret je iznijelo šest igračica i dva golmana. Imali smo malo iskusnih igračica na klupi, a i povreda Tanje Kekić u završnici sezone nas je dosta poremetila. Da je bila zdrava, možda bismo izbjegli poraz u polufinalu Kupa BiH. Potrebna su nam pojačanja, jer će naredno prvenstvo biti neizvjesnije nego prethodnih godina. Katarina se pojačava, Zrinjski i Ilidža, takođe, a u Miri, koja je bila naš pratilac tokom većeg dijela sezone, će igrati Torbica, koja se oporavila od povrede", rekao je Unčanin. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC