• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hamilton: Nikada neću odustati

“Ignorišite sve što pročitate u novinama. Moj tim i ja nikad nećemo odustati. Ja nikad neću odustati”, poručio je vozač Meklarena Luis Hamilton.

 Hamilton: Nikada neću odustati Izvor: MONDO

Vozač Meklarena Luis Hamilton preko noći je promijenio mišljenje o izgledima da neko ugrozi Sebastijena Fetela u trci za šampionsku titulu u Formuli 1.

Poslije nove pobjede Sebastijana Fetela na trci za Veliku nagradu Evrope voženoj u nedjelju u Valensiji izgledalo je da je sve gotovo i da je šampionska trka završena.

Vozač Red Bula je u osam trka osvojio 186 bodova, odnosno 77 više od Džensona Batona i Marka Vebera i djeluje nedodirljiv na prvoj poziciji generalnog plasmana šampionata Formule 1.

To su u nedjelju potvrdili i vozači Meklarena I Ferarija Luisa Hamiltona ocijenivši da je sezona “gotovo riješena”.

"Kada se govori o prvenstvu, šampion je skoro poznat", izjavio je u nedjelju vozač Meklarena Luis Hamilton koji je trku u Valensiji završio kao četvrti, ali je samo dan kasnije “okrenuo ploču” i poručio da neće odustati od borbe za titulu.

“Poručujem svim našim navijačima - ignorišite ono što čitate u današnjim novinama. Moj tim nikada neće odustati, JA NIKADA NEĆU ODUSTATI!”, napisao je Hamilton na svom twitter naloga.

Sljedeća trka vozi se u Silverstonu i Hamilton se nada da uz pomoć domaće publike ipak može do dobrog rezultata uprkos dominaciji Red Bula u dosadašnjem toku šampionata.

“Dođite na Silverston, vaša podrška će napraviti ogromnu razliku. Sada idem u fabriku da uradim sve što mogu sa našim timom”, dodao je Hamilton.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC