• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AMERIKANAC ISMIJAVA SVOJU DRŽAVU ZBOG NOVAKA: Sve ste do sad uradili kako treba, samo vam on smeta!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković po svemu sudeći neće moći da igra na naredne dva mastersa, a redom se javljaju teniseri kojima se to ne sviđa. Sada se javio i Džon Izner.

 Džon Izner prozvao SAD zbog Đokovića Izvor: Profimedia

Novak Đoković čeka odluku Džozefa Bajdena i nada se da će dobiti specijalni ukaz o tome da može da uđe u zemlju, a ako se to ne desi načekaćemo se prije nego što ga vidimo na terenu. Tokom cijelog marta nema turnira van Sjedinjenih Američkih država i tek u aprilu bi mogao da zaigra prvo u Maroku ili Portugalu, a potom u Monte Karlu. Ipak, čak i američka javnost je trenutno na Novakovoj strani. 

"Najnovije vijesti. Đokoviću je zabranjen ulazak u Sjedinjene Države jer nije vakcinisan, iako je već preležao kovid. 0 odsto nauke, 100 odsto kult", napisao je američki ekspert za vještačku inteligenciju David Ilaj, a na to se nadovezao Džon Izner.

Visoki američki teniser koji je u karijeri bio osmi na ATP listi u singlu i 14. u dublu takođe nije imao razumijevanja za ovakve zabrane. Stao je na Novakovu stranu i svojim odgovorom jasno ismijavao ovakve odluke američke vlasti. 

"Ne brinite momci, 11. maja će biti proglašen dovoljno bezbjednim da uđe u Sjedinjene Američke Države. Do tada on je previše opasan. Ne preispitujte nauku, naša vlada je bila perfektna kada su sve stvari u vezi sa pandemijom virusa korona u pitanju", napisao je ironični Džon Izner.

Rukovodstvo oba turnira, onoga u Indijan Velsu i onoga u Majamiju, je javno istaklo da su poslali zahtjeve vladi da puste Novaka u državu, ali da su zahtjevi odbijeni. Sam Đoković je uputio zahtjev za medicinsko izuzeće, a svi bitniji ljudi u tenisu žele da ga vide na dva jako bitna mastersa. Ipak, kako vrijeme protiče, sve je manja šansa da će se to desiti.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC