• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK - električar izbacio MVP-a u tri poteza na Svjetskom prvenstvu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nevjerovatna stvar desila se na meču Svjetskog prvenstva u bejzbolu gdje je jedan češki električar razbio najboljeg igrača svijeta!

 Električar izbacio najboljeg igrača na Svjetskom prvenstvu u bejzbolu Izvor: Profimedia

U rukometu smo vidjeli kako Farska ostrva pobeđuju nekadašnjeg svetskog šampiona Rumuniju, a u bejzbolu kako električar na Svjetskom prvenstvu izbacuje iz igre nekadašnje MVP-a MLB lige!

Češka je u prvom kolu grupne faze savladala Kinu 8:5, a onda se našla oči u oči sa Japanom, supersilom koju prevodi Šoheijem Ohtanijem, pičerom Los Anđeles Ejndželsa.

Ohtani je 2021. godine bio najbolji igrač MLB-a, što znači ubjedljivo najbolji bejzbol igrač svijeta, a sada ga je u meču sa Češkom iz igre izbacio bacač Ondržđej Satorija, koji je amater! On je bacio tri loptice iza leđa Ohtaniju i tako ga je eliminisao iz utakmice najbrže moguće i to bacajući lopticu skoro 120 kilometara na sat.

Sve to je nevjerovatno kada se zna da je Ondržej Satorija električar visok 180 centimetara, koji igra bejzbol iz ljubavi i došao je da se takmiči sa Ohtanijem čiji je ugovor za 2023. godinu vrijedan 30.000.000 dolara. Češka je naravno izgubila taj meč 10:2, kao i sljedeći od Južne Koreje 7:3 i sada im je potrebno čudo i pobjeda nad Australijom u posljednjem kolu da bi prošli dalje u nokaut fazu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC