• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Američkom sportisti otkrili bolest, ali preminuo je za samo 24 sata u bolnici!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Talentovani sportista iz Filadelfije preminuo je samo 24 sata od kada mu je dijagnostikovana leukemija.

 Ameički sportista umro od leukemije Izvor: Youtube/Fox News/Screenshot

Talentovani američki sportista Kajl Limper preminuo je u 16. godini, samo 24 sata pošto mu je je dijagnostikovana leukemija. Limper je preminuo 13. aprila, a vijest o njegovoj smrti ovih dana preplavila je američke medije pošto je otkriven bizaran detalj, odnosno da je samo jedan dan znao da boluje od leukemije - prije nego što nas je napustio. Limper je pri tome bio vrlo uspješan sportista pošto se paralelno bavio rvanjem, američkim fudbalom i atletikom, ali nažalost bolest je bila jača.

Prije nego što će leukemija biti otkrivena, Kajl je igrao košarku sa prijateljima, a nakon povratka kući požalio se da ima jake bolove u leđima. Pretpostavljali su da je napravio pogrešan pokret tokom igranja "basketa", međutim doktori su preporučili da se samo vrati kući i da prati situaciju jer se čini da nije ništa strašno u pitanju.

"Rekli su mi da pratimo nekoliko dana situaciju i ako se ne poboljša, da se vratimo. Situacija je bila takva da u narednih nekoliko dana nije mogao ni da ustane iz kreveta", rekao je ogorčeni otac Ken Limper za lokalnu stanicu iz Filadelfije, da bi potom opisao da su simptomi postajali sve gori i gori. Odlučili su da se ponovo vrate u filadelfijsku bolnicu gdje su doktori otkrili da Kajl ima leukemiju, da bi preminuo samo 24 sata poslije prijema na liječenje.

"Ni najgorem neprijatelju ne bih poželjela ovakav osjećaj", rekla je Kajlova majka Džodi koja se nedavno borila sa karcinomom dojke, ali je u njenom slučaju otkriven na vrijeme.

Porodica je očekivala da Limper uskoro izabere kojim od tri sporta u kojima mu "ide" će se baviti u budućnosti i da se tako odluči za koledž, međutim podmukla bolest je toliko brzo napredovala i nije otkrivena na vrijeme, tako da je Limper nažalost izgubio bitku za koju nije dobio ni šansu da dobije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC