• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK U RIMU! ALKARAZ ISPAO: Ništa od meča Novaka i Španca - izbacio ga osvajač čelendžera Srpska open

Karlos Alkaraz je odigrao jedan od najlošijih mečeva u karijeri i to je dobra vijest za Novaka Đokovića.

 Marožan izbacio Alkaraza sa mastersa u Rimu Izvor: Profimedia/SOPA Images/SIPA/

Španski teniser Karlos Alkaraz neočekivano je završio učešće na mastersu u Rimu pošto je već u četvrtom kolu eliminisan, tako da neće doći do očekivanog i priželjkivanog duela sa Novakom Đokovićem u finalu. Na dan kada je postalo jasno da će Alkaraz "preskočiti" Đokovića na prvom mjestu ATP liste i biti prvi nosilac na Rolan Garosu, mladi Španac je odigrao jedan od najlošijih mečeva u karijeri i zabrinuo je svoje navijače blijedim izdanjem koje ne uliva nadu pred grend slem turnir.

Za 100 minuta na terenu, Alkaraza je izbacio mađarski teniser Fabijan Marožan koji je slavio u samo dva seta. Na kraju je bilo 6:2, 7:6, što je jedna od najvećih teniskih senzacija godine. Podsjećamo, Marožan je osvojio 20. jubilarni čelendžer Srpska open 2022. godine

Za sada nije jasno da li Karlos Alkaraz ima neku povredu i da li je to možda razlog slabog izdanja, pošto nismo navikli od njega da djeluje nefokusirano i odsutno na mečevima. Iako je vrlo mlad i nedavno je proslavio tek 20. rođendan, Alkaraz važi za jednog od najkonstantnijih igrača na čitavom ATP turu, otud je i eliminacija protiv 135. tenisera svijeta svjetska senzacija. Istina, Marožan je igrao tenis života pošto je preko kvalifikacija stigao do glavnog žrijeba gdje je izbacio Lehečku i Mutea, ali teško da je i sam mogao da očekuje da će izbaciti Karlitosa.

Sa druge strane, možda su Alkaraza "povukli" laki mečevi. Barselonu i Madrid je osvojio bez većeg otpora, čak ni Cicipas ni Zverev nisu bili dostojni rivali, pa je poslije niza od 12 uzastopnih pobjeda došao kraj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC