• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL! Cicipas tjerao majku sa svog meča! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Porodica Stefanosa Cicipasa ponovo u centru pažnje, samo ovoga puta majka umjesto oca.

 Stefanos Cicipas tjerao majku svog meča Izvor: Twitter/screenshot/Prime Video

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u finale mastersa u Rimu pošto je savladao Stefanosa Cicipasa (7:5, 7:5), što je veliko iznenađenje ako znamo da mu je šljaka daleko najmanje omiljena podloga. Ipak, ove sezone se Rus popravio na zemlji, dok je sa druge strane Cicipas u slabijoj formi nego inače, pa je toliko bio nervozan protiv Medvedeva da je u jednom trenutku ušao i u vrlo neprijatan sukob sa svojom majkom.

Dobro je poznato da Stefanos ima specifičan odnos sa svojim roditeljima, posebno sa ocem koji mu je i trener, dok je majku Juliju oterao iz svog "boksa" zbog toga što ga je u jednom trenutku meča iznervirala. I čini se da uopšte nije srećna što joj je napravio takvu scenu u Rimu...

Stefanos je vikao svom ocu Apostolosu da "otera majku" Juliju, inače Ruskinju, najvjerovatnije zbog toga što mu se obraćala na ruskom jeziku, a to vrlo dobro razumije njegov protivnik Danil Medvedev. "Cicipas je rekao svojoj majci da ne priča na ruskom tokom pauza jer je Medvedev razume", saopštio je britanski komentator Nik Lester tokom meča informacije koje je dobio direktno sa terena.

"To je rekao i zato je izašla iz njegovog 'boksa'. Otišla je na tribine iznad i tamo je gledala meč. Tražio je od oca da majka Julija izađe sa stadiona, ali je ipak ostala", navodi isti izvor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC