• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama olimpijskog šampiona - djeca mu završila u bolnici!

Autor Dragan Šutvić

Troje djece nekadašnjeg olimpijskog šampiona Bodea Milera završilo je u bolnici zbog iznenadnog trovanja.

 otrovala se djeca bodea milera  Izvor: Instagram/printscreen/millerbode

Nekada jedan od najboljih skijaša svoje generacije Bode Miler preživljava veliku dramu, a o tome je javnost izvijestila njegova supruga Morgan Miler. Ona je na instagramu objavila vidio na kome se vidi da njihovo troje djece imaju boce sa kiseonikom. 

Ona je objasnila da su se deca otrovala i to tako što su prisustvovala radovima u kući. Ašer, Aksel i Skarlet su gledali kako dizalica iz kuće uklanja hidromasažnu kadu, a tom prilikom su se mališani otrovali ugljen-monoksidom. Hitno su prebačeni u bolnicu i čak četiri sata su morali da primaju kiseonik.

"Bilo je to zastrašujuće iskustvo, ali hvala mojim srećnim zvijezdama, one su dobro", napisala je Morgan Miler na instagramu uz ovaj video koji je podijelila:

Ugljen-monoksid je gas koji nema miris i boju i zbog toga je bilo jako teško prvo roditeljima, a kasnije i ljekarima da utvrde šta se desilo i zašto deci nije dobro. Simptomi trovanja ugljen-monoksidom su glavobolja, vrtoglavica, slabost, mučnina, bol u grudima, povraćanje i zbunjenost. 

Bode Miler je u skijaškoj karijeri osvojio šest olimpijskih medalja, od toga jednu zlatnu, tri srebrne i dvije bronzane. Na Svjetskim prvenstvima ima četiri zlata i jednu bronzu, a Svjetski kup je osvajao dva puta u generalnom plasmanu i šest puta po disciplinama.

Ostvaren je i porodično pa sa Morgan Miler ima blizance Ašera i Aksela, a iz prethodnih veza ima ukupno osmoro djece. Doživio je tragediju 2018. godine kada je njegova ćerka Emi preminula od posljedica utapanja sa samo 19 mjeseci. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC