• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muž nije plaćao porez, pa ju doveo do bankrota: Bivšoj teniserki prijeti zatvorska kazna!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Aranča je završila na sudu zbog optužbi da je sa bivšim suprugom Đozepom Santakanom izbegla plaćanje duga Banci Luksemburg pa joj zbog toga prijeti višegodišnja zatvorska kazna.

 Aranči Sančez Vikario prijeti zatvor jer muž nije plaćao porez Izvor: Profimedia

Aranča Sančez Vikario je završila na sudu zbog optužbi da nije plaćala porez Banci Luksemburg, pa joj zbog toga prijeti višegodišnja zatvorska kazna. Ona i njen suprug Đozepe Santakan duguju 6,6 miliona evra uključujući i kamate. Slavna teniserka istakla je da je bila izmanipulisana od strane bivšeg supruga Santakane koji je 2009. godine vodio računa o njenim finansijama.

Bivša teniserka otkrila je da je svoje finansije prepustila tadašnjem partneru kojem je navodno rekla da mora da plati porez, ali on je nije poslušao. Uvjeravao je da redovno plaća sve poreze i da nema razloga da brine o tome. Poslije nekoliko godina, ispostavilo se da je lagao i da nikada porez nije bio isplaćen. Novac je u međuvremenu potrošio i teniserki sada prijeti zatvorska kazna.

U autobiografiji koja je izašla prije deset godina optužila svoje roditelje da su skoro svu zaradu od 50 miliona dolara potrošili praveći katastrofalne poslovne odluke, a sada je na sudu u Barseloni u suzama optužila bivšeg muža za sve nezakonitosti, kao i na bankrot koji je sada nju zadesio.

"Nisam znala šta radi sa mojim novcem. Vjerovala sam mu, voleo sam ga, ali sam pogriješila. Prevario me je. Od 2009. koristi moj novac uz moj pristanak i uvjeravao me je da je sve u redu!", rekla je Španska teniserka i dodala da je već vratila dug od dva miliona evra redovno otplaćuje.

Sančez Vikario je u karijeri osvojila tri Rolan Garosa (1989, 1994 i 1998), a 1994. i US Open. U karijeri je osvojila ukupno 29 turnira, a u nekoliko navrata bila je prva na WTA listi. Procjenjuje se da je samo od turnira zaradila oko 17 miliona dolara, a ostatak je zaradila preko sponzorskih ugovora. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC