• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KKI Vrbas domaćin Turnira prijateljstva Goran Krsmanović: Prvi meč sa Rusima

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Turnir u znak sjećanja na rano preminulog Gorana Krsmanovića, koji je bio prvi kapiten banjalučkog tima i ujedno predsjednik klupske Skupštine.

 Turnir prijateljstva Goran Krsmanović Izvor: Promo/KKI Vrbas

Utakmicom između Košarkaškog kluba invalida Vrbas i KK Krila Barsa iz ruskog grada Kazanj počinje “Turnir prijateljstva Goran Krsmanović”.

Susret je na program u subotu, 23. septembra u banjalučkoj dvorani "Obilićevo" sa početkom od 11.30 časova. Nakon toga uslijediće svečano otvaranje ovog renomiranog turnira koji se igra u znak sjećanja na rano preminulog Gorana Krsmanovića, koji je bio prvi kapiten banjalučkog tima i ujedno predsjednik klupske Skupštine.

"Dugo smo radili na pripremama na organizaciji ovog turnira i nema sumnje da ćemo na najbolji način dočekati naše sportske prijatelje iz Rusije, Bijeljine i Gradiške. Moram istaći da je i ovo jedan od načina kojim pokazujemo da nikada nećemo zaboraviti našeg vječitog kapitena Gorana Krsmanovića. Drago nam je što u našoj sredini možemo ugostiti rusku ekiku Krila Barsa i ovom prilikom sa njima ćemo potpisati Povelju o saradnju, a istu ćemo potpisati u subotu, na svečanoj večeri u hotelu 'Bosna', koja je zakazana za 20 časova. Ono što još želim istaći jeste da će na svečanom otvaranju biti uručena nova kolica našem igraču Nenadu Ritanu, koja je kupio uspješni privrednik Mladen Milanović Kaja, kojem se još jednom najsikrenije zahvaljujem", izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida Vrbas.

Turnir se igra jedan dan, a u ostalim utakmicama sastaju se: KKI Vrbas - selekcija Bijeljina/Gradiška (13.30) i KK Krila Barsa - selekcija Bijeljina/Gradiška (15.15 časova).

Po završetku posljednjeg meča biće obavljena ceremonija uručenja pehara i medalja, a sve ekipe dobiće zlatna odličja.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC