• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova djeca treniraju vaterpolo u praznom bazenu! Šokantan snimak sa Banjice - ni kapi vode!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatna slika sa treninga mlađih kategorija Partizana.

 Mladi vaterpolisti Partizana treniraju u praznom bazenu Izvor: Twitter/PatogeniP/printscreen

Samo nekoliko dana nakon što je vaterpolo klub Partizan saopštenjem dostavljenom javnosti apelovao na rješavanje problema jer seniori i mlađe kategorije kluba nemaju gdje da treniraju i igraju utakmice, sa Banjice stiže šokantan snimak. Dječaci koji igraju za mlađe kategorije crno-bijelih treniraju vaterpolo, ali u praznom bazenu!

Na komandu trenera oni kreću da trče na drugi kraj bazena, a sasvim je jasno da se ovakvim treninzima dječaci ne mogu pripremiti za velike uspjehe koji se očekuju od srpskog vaterpola u godinama koje dolaze. Zapravo, Partizan je godinama bio evropski lider u proizvodnji igrača, na šta je u velikoj mjeri uticalo i to što je imao povlašćeni status kada je u pitanju korišćenje termina na bazenu u okviru sportskog centra Voždovac, odnosno na Banjici. Iz te čuvene fabrike izašli su neki od najboljih jugoslovenskih i srpski vaterpolista, ali ne ovako:

Sada na Banjici postoji ogroman problem. On je djelimično "riješen" tako što je prvi tim crno-bijelih kompromisno prebačen na bazen "11. april" i na Novom Beogradu će ostati dok se situacija ne riješi. Za mlađe kategorije sedmostrukog šampiona Evrope nema termina ni na jednom od beogradskih bazena, pa su prinuđeni da se snalaze na ovaj način.

Inače, sve dok je u Beogradu bilo lijepo vrijeme, vaterpolisti Partizana su trenirali na otvorenim bazenima, što takođe nije bilo idealno rješenje. Ali, bar su bili na "svojoj" Banjici...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC