• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolina Jović buduća teniska zvijezda

Banjalučanka Nikolina Jović sa reprezentacijom Srbije osvojila je Svjetsko prvenstvo u Češkoj u kategoriji do 14 godina.

 Nikolina Jović buduća teniska zvijezda Izvor: MONDO

Jovićeva je prve teniske korake napravila u TK "Meč bol"  iz Banjaluke, a sada je članica Gemaksa.

Postala je svjetska ekipna šampionka sa reprezentacijom Srbije do 14 godina u Češkoj pobjedom u finalu nad Amerikankama 2:1.
" Nemam mnogo vremena da uživam u veličanstvenom rezultatu koji smo ostvarili u Češkoj jer me poslije Sarajeva odmah očekuje i nastup na turniru u hrvatskom Umagu. Ni ja ni saigračice iz reprezentacije još nismo svjesne šta smo zapravo napravile u Češkoj. To je veličanstven rezultat, nije mala stvar biti svjetski šampion. Izuzetno sam zadovoljna nastupom na Svjetskom prvenstvu i jako sam srećna zbog osvojenog prvog mjesta", rekla je Nikolina Jović, koja je na kratko svratila do rodnog grada.

Krajem 2009. godine Nikolina je dobila državljanstvo Srbije i postala članica Teniskog kluba Gemaks iz Beograda.Već na prvom državnom prvenstvu u kategoriji do 12 godina osvojila je prvo mjesto i postala prvak Srbije.

"Poziv da igra za Srbiju dodatno je motivisao Nikolinu koja je pojačala rad i naporne treninge. Zvali su nas i u reprezentaciju BiH, ali moja odluka je bila da Nina nastupa za Srbiju. Vjerujem da nismo pogriješili jer se već sada vidi da je izbor bio pravi i da nismo pogriješili kada smo se odlučili za Srbiju u kojoj ima više prostora za napredak", kazao je otac Darko.

Menadžeri velikih kompanija "Najk" i "Vilson" su prepoznali njen talenat i potpisali s Nikolinom sponzorske ugovore. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC