• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONTREAL: Zimonjić i Ljodra u polufinalu

Srbin i Francuz poslije preokreta i velike drame savladali poljski par Firstenberg - Markovski 3:6, 6:3, 11:9.

 MONTREAL: Zimonjić i Ljodra u polufinalu Izvor: MONDO

Nenad Zimonjić i Majkl Ljodra plasirali su se u polufinale Rodžers kupa u Montrealu. Četvrti nosioci su napravili preokret i posle drmatičnog finiša savladali sedme nosioce, Poljake Mariuša Firstenberga i Marsina Matkovskog - 3:6, 6:3, 11:9.

Ujedno, Zimonjić je "osvetio" zemljake i saigrače iz Dejvis kup reprezentacije, Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića, koji su eliminisani upravo od poljskog tandema.

Tada su se Firstenberg i Matkovski "izvukli" i pobijedili u "produženom taj brejku", a protiv Zimonjića i Ljodre nisu mogli.

Poljaci su znatno bolje počeli i poveli 5:0. Srbin i Francuz su uspjeli da anuliraju jedan brejk, ali ne i drugi, pa su poslije 29 minuta izgubili prvi set - 3:6.

Uzvratili su istom mjerom. Mada, Zimonjić i Ljodra su samo jednom oduzeli servis rivalima u drugom setu, za 3:1, ali i to im je bilo dovoljno za izjednačenje - 6:3.

A onda je usljedila drama. Serveri su bili sigurni, pa je mini-brejk Zimonjića i Ljodre za 7:5 djelovao veliki kao kuća. Došli su zatim do 9:6, ali nisu iskoristili tri "vezane" meč lopte - 9:9. Ipak, na 10:9 jesu i to na servis protivnika.

Nenad Zimonjić i Majkl Ljodra će se u polufinalu sastati sa pobjednikom meča u kome drugi nosioci Mak Mirnji (Belorusija)i Daniel Nestor (Kanada) igraju protiv Žoa Vilfreda Conge (Francuska) i Stanislasa Vavrinke (Švajcarska).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC