• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole: Finale sa Jankom bilo bi uživanje!

Đoković se nada finalu Mastersa u Montrealu, a tamo očekuje "prijatelja Tipsarevića".

 Nole: Finale sa Jankom bilo bi uživanje! Izvor: MONDO

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković poslije impresivne pobjede u četvrtfinalu Mastersa u Montrealu protiv Francuza Gaela Monfisa (6:2, 6:1) izjavio je da bi bilo veoma zabavno da se u finalu sastane sa zemljakom i velikim prijateljem Jankom Tipsarevićem.

"Bilo bi to pravo uživanje, i za nas, i za Srbiju. Janko je jedan od mojih najboljih prijatelja i presrećan sam kad vidim kako dobro igra. Posljednje dvije godine mučio se sa povredama, ali sada je konačno vratio samopouzdanje, ima igru da se suprostavi svakom i nadam se da će ovako da nastavi. Do tog finala nas očekuje još po jedan meč, ali nadam se da ćemo se sresti u finalu", rekao je Đoković.

Tipsarević, koji je pobjedom protiv Čeha Tomaša Berdiha (6:4, 6:4) i plasmanom u polufinale ostvario najveći uspjeh u karijeri i obezbjedio da od ponedeljka bude u Top 20 na svijetu večeras od 21 čas igra polufinale protiv Amerikanca Mardija Fiša, dok će se Đoković od dva časa ujutro u reprizi polufinala Vimbldona sastati sa Francuzem Žoom Vilfredom Congom.

"Protiv Monfisa sam odigrao najbolji meč na turniru, držao sam ga pod pritiskom, jednostavno mu nisam dao da misli. Ali, protiv Conge moraću još bolje, kada mu krene servis može da pobijedi bilo koga. Kao i na Vimbldonu ključ je ritern. Uvjeren sam da mogu do nove pobjede", poručio je Đoković koji u 2011. godini ima skor 51:1, bez ijednog poraza na Masters turnirima.

Masters u Monteralu igra se za nagradni fond od 2,43 miliona dolara.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC