• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Radnika za MONDO: Ostaje žal za trećim setom protiv Partizana, sad da pokušamo zagorčati život Olimpijakosu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Radnik iz Bijeljine poražen je od Partizana u prvom meču kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona, a već sutra izabranike Vladimira Milićevića čega novi izazov – duel sa grčkim Olimpijakosom.

 Vladimir Milićević Izvor: CEV

Bijeljinski Radnik poražen je na startu kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona. Partizan je u hali "Pionir" slavio 3:0, te tako opravdao ulogu favorita u duelu sa šampionom BiH.

Nakon meča trener Vladimir Milićević u izjavi za MONDO čestitao je Beograđanima na zasluženom trijumfu, potvrdivši da su "crno-bijeli" u ovom trenutku kvalitetniji od tima iz Bijeljine.

"Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobjedi i želim im sreću u drugom krugu kvalifikacija. Pokazali su zašto su bili favoriti i prije ovog susreta, te zašto su osvojili šampionsku titulu u Srbiji prošle sezone", rekao je Milićević za naš portal.

Bijeljinci su pružili koliko su mogli, odigrali posebno dobro u trećem setu, kada su beogradski "crno-bijeli" morali da se pošteno namuče kako bi potvrdili trijumf. Tek na razliku Milićevićev tim izgubio je treći set, dok su Beograđani prethodna dva, naročito prvi, dobili znatno lakše.

"Mi smo mlako ušli u meč, vjerovatno pod utiskom toga što prvi put igramo kvalifikacije za Ligu šampiona. Momci su bili u grču koji je trajao čitav prvi i pola drugog seta. Međutim, kada su se opustili, pokazali su da mogu da se ravnopravno nose sa ekipom Partizana, što se najbolje vidjelo u trećem setu, kada smo vodili od početka do kraja i bili bolja ekipa. Ostaje žal što nismo uspjeli da ga osvojimo, jer se vidjelo da smo se dizali iz poena u poen, a da je Partizan počeo da pada. Žao nam je i zbog publike, koja je došla iz Bijeljine da nas podrži", dodao je strateg bijeljinskih "plavih".

Nije bilo lako vratiti se nakon veoma lošeg prvog perioda igre u kojem je osvojeno tek 15 poena. Ipak, kada je "grč" prošao, Radnik je u drugom setu osvojio pet poena više, ali je kasno, tek u trećem, ispostaviće se odlučujućem setu, pokazao koliko može.

"Čestitam mojiim momcima na povratku u igru, naročito nakon lošeg ulaska u prvi i drugi set. Malo je falilo da preokrenemo igru u našu korist. Ko zna šta bi bilo kasnije da smo ušli u četvrti set, možda bismo došli i do petog. Ali, i prije ovog turnira razmišljali smo da jednostavno izađemo na parket, damo sve od sebe i vidimo za šta je to dovoljno. Pokazalo se da je Partizan kvalitetniji i u ovom trenutku bolji od nas", realan je Milićević.

Već sutra Semberce očekuje još teži izazov – duel sa šampionom Grčke, Olimpijakosom, koji je pred početak turnira u Beogradu smatran za favorita u grupi.

"Okrećemo se utakmici protiv Olimpijakosa, ekipe koja je mnogo kvalitetnija i od Partizana i od nas, tako da ćemo pokušati da odigramo još rasterećenije. Mislim da će u tom segmentu sve izgledati mnogo bolje. Ne vjerujem da možemo ozbiljnije da priprijetimo, međutim nikad se ne zna. Možda se i oni malo opuste, mi dodamo gas, pa odigramo bolje nego danas. Ko zna, možda i zagorčamo život Grcima", poručio je optimistično za kraj Vladimir Milićević.

Radnik će meč sa Olimpijakosom igrati u srijedu od 18 časova u beogradskog hali "Pionir", a dan kasnije u istom terminu biće odigran posljednji meč ovog turnira, u kojem će grčki tim odmjeriti snage sa domaćinom, Partizanom.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Adelisa

Sramota za igrace i trenera Radnika! Obrukase Bih odbojku! Napustite ovaj sport molimo vas ...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC