• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Dala sam maksimum

Najbolje rangirana srpska teniserka rekla je da, uprkos porazu, mora biti zadovoljna plasmanom u finale turnira u Sinsinatiju.

 Janković: Dala sam maksimum Izvor: MONDO

Jelena Janković je u noći između nedjelje i ponedjeljka, poslije dva sata i 50 minuta velike borbe, izgubila od Ruskinje Marije Šarapove - 6:4, 6:7, 3:6.

"Poraslo mi je samopouzdanje, jer sam na ovom turniru pobijedila mnogo dobrih igračica, koje su u formi. Mogla sam da slavim i u finalu, presudilo je nekoliko poena tu i tamo. To mi je samo dokaz da sam zaslužila da dođem do finala", rekla je Jelena.

Jankovićeva je osvojila prvi set iako je gubila 4:1. Osvojila je sedam gemova zaredom, ali je Šarapova uspjela da se vrati.

Džej Džej odigrala je tek drugo finale ove godine, poslije Montereja, što joj je donijelo napredak sa 14. na 12. poziciju WTA liste.

"Borila sam se, stvarno sam vrijedno radila na terenu. Ne mogu da tražim više od sebe, ali mi je žao što meč nije otišao na moju stranu. Marija je, na kraju, bila bolja i čestitam joj", dodala je srpska teniserka.

Šarapova se trijumfom domogla četvrtog mjesta svetske rang liste. Ona je takođe ocijenila da je i protivnica mogla da pobijedi.

"Stalno smo razmjenjivale brejkove. Jedna bi odigrala nekoliko dobrih poena, a onda i druga i to se mijenjalo tokom cijelog meča. Dakle, imala sam i sreće što sam na kraju pobijedila", rekla je Šarapova.

Ruskinja sada ima šest pobjeda u sedam duela sa Jankovićevom. Susret u Sinsinatiju bio im je prvi poslije Tokija 2009. godine.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC