• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSS: Izmijenjen sporni član Statuta

Skupština Teniskog saveza Srbije na redovnoj sjednici usvojila je odluku i izmijenila član 37 Statuta, koji nije bio u skladu sa Ustavom Srbije.

 TSS: Izmijenjen sporni član Statuta Izvor: MONDO

Taj član predviđao je da "Statut stupa na snagu ili danom njegovog usvajanja na Skupštini udruženja ili određeni broj dana od dana usvajanja na Skupštini udruženja".

Na nepravilnost člana 37 Statuta ukazala je grupa klubova na burnoj Skupštini održanoj 25. januara 2011. godine". Shodno tome u roku od 30 dana od prijema Odluke morala je da se sazove nova Skupština i sporni član je izmijenjen.

Na jsednici Skupštine održanoj danas u Beogradu na dnevnom redu našli su se još završni račun za 2010. godinu, zatim izvještaj revizora o radu TSS za proteklu godinu, razmatranje i usvajanje budžeta za ovu godinu, kao i izbor revizora TSS koji će izvršiti reviziju za poslovnu 2011. godinu.

Generalni direktor TSS, Dušan Orlandić rekao je da je "završni račun za proteklu godinu pokazao da je Savez radio u skladu s pozitivnim propisima, a sa pozitivom je i završena prošla godina".

Obrazlažući budžet za 2011. godinu, predsjednik UO TSS Toplica Spasojević rekao je da je na tijelu čiji je on predsjedavajući prezentiran spisak troškova, ali i prihoda.

"Nadam se da će prihodi biti i veći kada se u obzir uzmu Dejvis kup, donacije, sponzori... Kada je riječ o rashodima, napomenuo bih međunarodni juniorski program, organizaciju turnira u Srbiji, počev od onih najmlađih kategorija pa do Fjučersa", istakao je Spasojević.

Na sajtu TSS saopšteno je i da je novi član UO postao Aleksandar Mojsejev iz TK “Elit”.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC