• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik protiv "Legije stranaca" iz Češke: Kvalitetan protivnik, sa kojim može da se igra - vjerujemo u dobar rezultat

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije eliminacije iz kvalifikacija za CEV Ligu šampiona, bijeljinski Radnik evropski put nastavlja u CEV kupu.

 OK Radnik Bijeljina igra protiv Kladna u CEV kupu Izvor: CEV

Nije bijeljinski Radnik uspio da napravi iznenađenje u kvalifikacijama za CEV Ligu šampiona, gdje je na turniru u Beogradu doživio dva poraza od Partizana (0:3) i Olimpijakosa (1:3), ali je pokazao da može igrati protiv mnogo kvalitetnijih rivala, pa će evropski put nastaviti u drugom po jačini evropskom klupskom takmičenju.

Odbojkaši bh. šampiona u šesnaestini finala CEV kupa danas od 18 časova odmjeriće snage sa Kladnom, trenutnim liderom češkog šampionata, koji je ostvario svih sedam pobjeda u Ekstraligi. Prošlu sezonu okončao je na petoj poziciji, nakon čega je eliminisan u osmini finala plej-ofa, ali ove sezone igra mnogo bolje i jedini je klub u domaćem prvenstvu bez poraza.

"U dobrom raspoloženju dočekujemo meč protiv Kladna. Svi igrači su spremni da daju maksimum i da pokušamo ostvariti što bolji rezultat. Ekipa Kladna je veoma dobra, u češkom prvenstvu nema poraz, a sastavljena je od igrača internacionalaca, njih čak osam - iz Brazila, Portugala, Argentine, Japana, dakle sa svih meridijana. Ne smijemo ih potcijeniti. Iako su ekipa sa kojom se može igrati, veoma su uigrani i radi se o kvalitetnom protivniku", rekao je za MONDO trener Radnika Vladimir Milićević.

Trener Bijeljinaca ističe da su dobro analizirali igru rivala.

"Pogledali smo neke njihove utakmice i potrudićemo se da odigramo što bolje, da izađemo na parket dvorane u Kladnu što motivisanije, da se borimo za svaki poen jer radi se o dvomeču, gdje će možda svaki poen odlučivati o tome ko će proći u narednu rundu CEV kupa. Obećavam da će momci biti maksimalno fokusirani i dati sve od sebe, pa vidjećemo za koliko će to biti dovoljno", kaže Milićević.

Izvor: CEV

Loša vijest po sve navijače Radnika je da prenosa utakmice iz Kladna neće biti.

"Nažalost, čelnici domaćeg kluba rekli su nam da prenosa neće biti, ni na nekoj lokalnoj TV ni na društvenim mrežama. Žao mi je što naši navijači neće biti u mogućnosti da prate ovu utakmicu. Ipak, pokušaćemo da ih obradujemo dobrom igrom i pozitivnim rezultatom", poručio je na kraju trener Radnika.

Revanš meč na programu je za sedam dana, 29. novembra u Brčkom, takođe u 18 časova.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC