• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJU HEJVEN: Jelena poražena poslije zemljotresa

Jelena Janković nije uspjela da se plasira u drugo kolo turnira u Nju Hejvenu pošto je na startu takmičenja izgubila od Ruskinje Jelene Vesnine - 4:6, 6:2, 4:6.

 NJU HEJVEN: Jelena poražena poslije zemljotresa Izvor: MONDO

Meč je bio prekinut u prvom setu zbog snažnog zemljotresa koji je pogodio istočnu obalu SAD i nastavljen je poslije dva sata pri vođstvu Vesnine - 2:0.

Po povratku na teren Ruskinja se bolje snašla i uspješno završila prvi set, ali je u nastavku 12. teniserka svijeta preuzela inicijativu i napravila preokret. Janković je ekspresno dobila drugi set i najavila da će bez problema zabilježiti šesti trijumf nad Vesninom, u isto toliko međusobnih duela.

Ruskinja je, međutim, u odlučujućem setu zaigrala mnogo sigurnije i agresivnije, pa je poslije vođstva srpske teniserke brejkom stigla do izjednačenja (3:3) i potom povela sa 4:3. Pokušavala je Jankovićeva da napravi novi preokret, ali je bila dekoncentrisana i dozvolila Vesninoj, 43. teniserki sa WTA liste, da prvi put slavi u njihovim susretima.

Bio je to prvi meč Džej Džej poslije učešća u finalu turnira u Sinsinatiju u kome je poražena od Marije Šarapove.

“Imala sam vrtoglavicu, mislila sam da sam umorna i da nešto nije u redu samnom. A onda su ljudi oko mene počeli da trče i da bježe sa stadiona. Doživjela sam neobično iskustvo” , istakla je Jelena Janković.

“Neću da se žalim. Sve je u redu, osim što sam izgubila meč, ali to je mala stvaru odnosu na ono što se desilo” , dodala je Beograđanka.

Protivnica Ruskinje u drugom kolu je Anabel Medina Gariges iz Španije, koja je pobijedila njenu sunarodnicu Kseniju Pervak sa 6:2, 7:6 (7:4).

Turnir u Nju Hejvenu igra se za nagradni fond od 618.000 dolara.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC