• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Živojinović u bordu Dejvis Kupa, napušta TSS?

Slobodan Živojinović uskoro bi trebalo da dobije međunarodnu funkciju, nakon čega bi mogao da napusti mjesto predsjednika Teniskog saveza Srbije!

 Živojinović u bordu Dejvis Kupa, napušta TSS? Izvor: MONDO

Boba je još 2. decembra u beogradskoj Areni, od Ričija Bitija, predsjednika ITF i Džefa Polarda, člana borda teniske kuće slavnih, dobio trofej Dejvis kupa za sve što je u karijeri uradio na promociji ovog takmičenja.

Od tada datira i prijedlog da Živojinović dobije neku međunarodnu funkciju, a to bi moglo da se desi na Kongresu Međunarodne teniske federacije u Bankoku od 21. do 23. septembra i očekuje se članstvo u bordu Dejvis kupa ili nekoj od sekcija, piše "Žurnal".

Ovakav sljed događaja ne znači automatski i ostavku Živojinovića na mjesto predsjednika TSS, ali nekako se uklapa u mozaik svega što je do sada rečeno o mogućoj smjeni na čelu TSS.

Članstvo u ITF-u značilo bi veće obaveze Slobodana Živojinovića, pa bi u tom slučaju možda došlo do preklapanja dužnosti. Ali, i sa počasnim mjestom u TSS sve bi se regulisalo na pravi način.

Za sada je izvjesno je da će Živojinović u Bankoku biti domaćin svečane večere Dejvis kupa jer je Srbija aktuelni šampion i vlasnik "salatare".

A priča o tome da bi Vuk Jeremić, koji se nalazi na čelu Unije teniskih profesionalaca mogao da zamijeni Slobodana Živojinovića na mjestu predsjednika TSS, postaje realnija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC