• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (Gran pri): Srbija ne kiksira!

Najbolje odbojkašice Srbije savladale su i Tajland (3:0) i tako izbjegle selekciju Brazila u polufinalu. Protiv SAD u subotu od 11 časova.

 ODBOJKA (Gran pri): Srbija ne kiksira! Izvor: MONDO

Izabranice Zorana Terzića osvojile su prvo mjesto u A grupi završnog turnira Gran prija 2011, pošto su u petak pobijedile Tajland rezultatom 3:0 - 25:23, 25:22, 25:23.

Prva dva seta bila su neizvjesna praktično do samog kraja, dok su "plave" u trećem setu imale pet vezanih meč lopti i iskoristile posljednju, tako što je odbojkašica protivničkog tima pogriješila prilikom servisa.

Terzić je rekao da igra nije bila na nivou meča sa Rusijom u četvrtak, ali je čestitao ekipi na zapaženom plasmanu, posebno kada se ima u vidu da je Srbija debitovala na Gran priju.

"Možda su neke moje igračice očekivale laku pobjedu, ali je utakmica bila veoma teška. Bilo je mnogo situacija u kojima je moj tim bio nervozan, posebno kada su Tajlanđanke igrale dobro u odbrani. Ipak, u prelomnim trenucima smo rješavali poene našom snagom i iskustvom. Čestitam igračicama na plasmanu u polufinale", rekao je Terzić.

Srbija će u polufinalu igrati sa drugoplasiranom selekcijom iz grupe B, a to su SAD, koje su u derbiju poražene od Brazila 3:1 (22:25, 26:24, 25:21, 25:20).

Prethodno su pred srpskim odbojkašicama pale Kina (3:2) i aktuelni svjetski prvak Rusija.

Meč Srbija - SAD zakazan je za subotu od 11.00, a drugi polufinalni par čine Rusija i Brazil.

SRBIJA: Brakočević 21, Malagurski 10, Krsmanović 7, Malešević 1, Molnar 7, Antonijević 2, Vesović, Ognjenović 2, Nikolić, Ninković, Rašić 12, Ćebić. Protivničkih grešaka: 13.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC