• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (SP): Kadeti u finalu brane zlato

Muška kadetska reprezentacija Srbije plasirala se u finale 12. Svjetskog prvenstva za odbojkaše.

 ODBOJKA (SP): Kadeti u finalu brane zlato Izvor: MONDO

Srbija je u argentinskoj Baija Blanki savladala selekciju Francuske sa 3:0 (25:23, 25:22, 25:18) i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva.

Utakmica je odigrana u dvorani Osvaldo Kasanova pred oko 1.700 gledalaca, a sudili su Juri Ramires Ortis iz Dominikanske Republike i Bugarin Ivajlo Ivanov.

SRBIJA: Kovačević (15), Medić (14), Ilinčić, Brđović (2), Č. Stanković, Katić (10), Okolić (4), Popović, M. Stanković, Pantić, Žarković i Blagojević (4).

FRANCUSKA: Rišar, Žofre 87), Brizar (3), Kleveno (10), Rosar (11), Kuper, Masakrije (1), Vent (8), Falafala (9), Kaba, Anri i Di Beta.

Najbolji srpski kadeti braniće titulu planetarnog šampiona, osvojenu prije dvije godine u Jezolu, pošto su jutros u polufinalu, poslije 69 minuta igre, savladali Francusku maksimalnim rezultatom.

Izabranici trenera Milana Đuričića kontrolisali su cijeli meč i ako rezultat po setovima ne ilustruje to na najbolji način. Ali, činjenica da su u završnicu svakog seta naši odbojkaši ulazili sa prednošću od najmanje pet poena, jasno ukazuje da bojazan od eventualnog gubitka seta nije postojala.

Srpski odbojkaši tako su reprizirali finale ovogodišnjeg kontinentalnog šampionata u kojem su takođe savladali Francusku, a sada u svom drugom nastupu na planetarnim prvenstvima boriće se za drugu titulu.

Rival reprezentaciji Srbije u završnom meču šampionata biće selekcija Španije koja je prethodno pobijedila Kubu sa 3:1 (27:25, 25;22, 16:25, 26:24).

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC