• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak bez znoja i bolova

Najboljem teniseru svijeta ne smeta što se nije duže zagrijavao za nastavak US opena. Rame je u redu. "Odlična partija", rekao je poslije meča sa Nilandom.

 Novak bez znoja i bolova Izvor: MONDO

Nije se Novak Đoković ni oznojio, a već je stigao do drugog kola US opena. Vijao je Konora Nilanda po terenu dok se Irac poslije 42 minuta nije predao zbog bolesti (6:0, 5:1).

"Ne nedostaje mi više vremena na terenu. Ova sezona je bila jako duga, tako da mi stvarno ne smeta da provodim manje vremena u igri. Mislim da sam igrao dobro ovih 45-50 minuta... Moj protivnik nije imao sreće, na žalost. Rekao mi je da je imao trovanje hranom. Ali, osjećao sam se sjajno na terenu, a to je jako važno na početku turnira", poručio je Đoković novinarima poslije meča.

Sljedeći protivnik biće mu Karlos Berlok, koji je eliminisao Perea Ribu - 3:0. Novak se nijednom prije nije sastajao sa Argentincem.

"Nisam umoran, jer sam se prebacio u držanje koncentracije za gren slem turnire. Ne zanima me baš šta će se desiti, samo hoću da budem prisutan, da se dobro pripremim i da budem 100 odsto mentalno i fizički spreman za mečeve koji slijede. Bila je odlična partija za prvi meč turnira... Odigrao sam mnogo mečeva, ali treba se prilagođavati. Mislim da za sada radim dobar posao što sam u kondiciji".

Đoković je dodao da nije osjećao bolove u ramenu, zbog kojih se povukao u finalu Mastersa u Sinsinatiju.

Novinare je zanimalo i da li mu se nekada dešava da ne želi da ustane iz kreveta i izađe na teren.

"Uvijek ima takvih dana kada ne želite da ustanete i ne želite da igrate. To je normalno, svi to imamo. Loši dani na poslu, da ih tako nazovemo. Ali, znate, to je na kraju vaš posao. Profesija. Morate to da radite. Izađete na teren, naročito ako igrate velike turnire i velike mečeve, morate da igrate najbolje što znate. To je nešto što me uvijek motiviše, daje mi želju za pobjedom", zaključio je Đoković.

(Beta, foto FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC