• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Ana prošla dalje bez borbe

Petra Cetkovska nije bila u stanju da se suprotstavi Ani Ivanović u meču drugog kola US Opena.

 US OPEN: Ana prošla dalje bez borbe Izvor: MONDO

Bez borbe, Ana Ivanović plasirala se u treće kolo US Opena.

Nepun sat prije nego što je trebalo da počnje njihov međusobni meč, Čehinja Petra Cetkovska saopštila je da zbog povrede neće biti u stanju da se suprotstavi srpskoj teniserki, 16. nositeljki u Njujorku.

"Nije lijepo kada se prođe dalje na ovakav način, ali lagala bih da kažem da nisam srećna što sam se plasirala u treće kolo" izjavila je Ana.

Ana sada čeka ishod duela drugog kola između (23) Sahar Per iz Izraela i Sloan Stefens iz SAD, kako bi saznala ime protivnice sa kojom će igrati duel za plasman u osminu finala. Inače, ta runda takmičenja najbolji je plasman Ivanovićeve na "Flešing Medousu".

Ana je prošle sezone u osmini finala ispala od Kim Klajsters, a u istom rangu takmičenja izbacila ju je Venus Vilijams 2007. godine. Godinu dana kasnije, Srpkinja je ispala u prvom, a 2009. godine u drugom kolu posljednjeg gren slema sezone.

Ove godine, Ana je startovala pobjedom nad Ruskinjom Ksenijom Pervak.

Cetkovska je odustajanjem oduzela priliku Ani da joj se revanšira za ovogodišnji poraz na Vimbldonu, kada je Čehinja izjednačila skor na 1:1 u duelima sa Beograđankom. Njima dvjema je izgleda suđeno da se sastaju samo na gren slem turnirima, jer su prvi duel odigrale još 2007. godine na Rolan Garosu i tada je Ana bila bolja.

Ukoliko budu ređale pobjede, Ana Ivanović i Jelena Janković mogle bi da se sretnu u četvrtfinalu US Opena, ali što se Ane tiče, na tom putu stajaće joj pored Per i Stefens još vjerovatno (28) Serena Vilijams ili (4) Viktorija Azarenka, itd...

(N. J. - MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC