• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Igraćemo Regionalnu ligu

Iz osvajača Kupa BiH poručili da će igrati Regionalnu ligu uprkos problemu sa sponzorom lige.

 Borac m:tel: Igraćemo Regionalnu ligu Izvor: MONDO

Upravni odbor Rukometnog kluba Borac m:tel donio je odluku da igra u Regionalnoj ligi, koja će startovati 10. septembra. Problem je nastao jer liga još nema genaerlanog sponzora.

"Kao što je poznato praktično uoči samog starta ovog takmičenja medijska kuća "Digitel komunikacije" je klubovima učesnicima rekla da nije našla generalnog sponzora i da će klubovi do početka sljedeće sezone morati sami snositi troškove. Klubovima je ostavljena mogućnost da se u roku od 48 časova izjasne i naš Upravni odbor je potvrdio odluku da učestvuje u ovom takmičenju, koje bi po svemu sudeći trebalo da bude veoma atraktivno",rekao je direktor Borca m:tel Boris Đogo.

To znači da će Banjalučani bar do januara morati da snose sve troškove takmičenja, od prevoza, smještaja, organizacije domaćih utakmica, do plaćanja službenih lica.

"Jedini naš uslov je da u jesenjem dijelu šampionata u dvorani "Borik" ne igramo na specijalnoj podlozi i da ne moramo kupovati led displej. Naime, novac koji bismo potrošili na kupovinu podloge i reklamnog banera, potrošićemo na troškove takmičenja. Mnoge stvari biće poznatije iduće sedmice kada će biti održan sastanak učesnika SEHA lige. Moramo da vidimo koji klubovi će učestvovati, a koji ne. Ako dođe do smanjenja lige, potrebno je napraviti novi raspored", rekao je Đogo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC