• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Srbijo, spavaj! Nema tenisa...

Drugi nalet kiše u Njujorku bio je ozbiljniji pa je meč između Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića pomjeren za četvrtak.

 US OPEN: Srbijo, spavaj! Nema tenisa... Izvor: MONDO

Srbijo, možeš mirno da spavaš, Novak i Janko neće na teren u noći između srijede i četvrtka. Ovog puta, pobijedila je kiša...

Drugi dan zaredom, vjerovatno neće biti odigran nijedan meč na US Openu. Jedan od onih koji su sigurno pomjereni za četvrtak je duel četvrtfinala muškog singla između (1) Novaka Đokovića i (20) Janka Tipsarevića.

Od srijede ujutru po lokalnom, odnosno popodne po našem vremenu, kiša je pravila probleme organizatorima u Njujorku. U jednom trenutku, sa sat i po zakašnjenja, počeo je prvi meč dana na Artur Ešu, između (2) Rafaela Nadala i Žila Milera, ali su odigrana samo tri gema, prije nego što se nebo ponovo otvorilo.

Đoković i Tipsarević trebalo je da istrče na teren kada završe Španac i Luksemburžanin, ali se to neće dogoditi do daljeg.

"Nema tenisa za Janka i mene danas. Nadajmo se da će se vreme popraviti za nas do sutra (četvrtak)", napisao je Đoković u srijedu uveče, oko 22.30 na svom Twitter profilu.

Organizatori turnira u Njujorku se već dva dana bore sa kišom na terenima Flašing Medouza, pošto su svi mečevi koji su bili na rasporedu u utorak pomjereni zbog jake kiše i nevremena.

Stoga, i dalje ostaje aktuelna MONDO najava svesrpskog duela na posljednjem gren slemu sezone. Podsjetite se šta su Novak i Janko rekli o ovom meču, a anketi možete i otkriti za koga ćete navijati kada meč, jednom, bude počeo!

Do tada, najsrećniji trebalo bi da bude zvanični šampion Nadal, koji je gubio 0:3 od Milera u trenutku kada mu je oblak dao priliku da se malo sabere. Jedno, dan-dva...

(N. J. - MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC