• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meklaren ne da na Luisa!

Ekipa Meklarena neće tražiti od Luisa Hamiltona da promijeni način vožnje uprkos lošoj sezoni u šampionatu, saopšteno je iz britanskog tima Formule 1.

 Meklaren ne da na Luisa! Izvor: MONDO

"Hamilton je odličan vozač i ne vjerujemo da je zaboravio da pobjeđuje na trkama. On svaki put izvuče maksimum iz sebe i bolida. Na taj način uspio je da osvoji titulu. Nećemo tražiti da promijeni način vožnje i u potpunosti ga podržavamo", rekao je glavni inženjer Meklarena Filip Pru.

Sedam trka prije kraja šampionata vozač Meklarena je u zaostatku od 113 bodova u odnosu na lidera Sebastijana Fetela, a sve šanse izgubio je nakon udesa na trci za Veliku nagradu Belgije.

"Hamilton je imao uspona i padova ove sezone. Očigledno da je očekivao da osvoji šampionat i sada se dodatno trudi, što ima za posljedicu rizičnu vožnju. On je veoma lukav i dobar vozač, nadam se da će izdržati sve teškoće i da će se vratiti jači", rekao je Pru.

On je dodao da će Meklaren pokušati da poboljša utisak u nastavku šampionata, iako su se već okrenuli spremanju bolida za narednu sezonu.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC