• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal, Rodik i Marej bijesni što su ih cimali!

"Sve je u novcu", rekao je Rafael Nadal nakon što je po kiši morao na teren protiv Milera. Bijesni i Endi Rodik i Endi Marej...

 Nadal, Rodik i Marej bijesni što su ih cimali! Izvor: MONDO

U petnaestak minuta koliko ukupno nije padala kiša ove srijede u Njujorku, organizatori US Opena uspjeli su da nateraju šampiona Rafaela Nadala da počne meč osmine finala protiv Žila Milera iz Luskemburga.

U trenutku kada je kiša ponovo počela, a do ponoći po našem vremenu nije stala i zbog toga je odložen meč Novak Đoković - Janko Tipsarević, Miler je vodio 3:0 protiv drugog tenisera svijeta.

Zbog svega, branilac trofeja na Flašing Medouzu baš se naljutio, jer je smatrao da nije bilo potrebe da se zagrijava i uopšte izlazi na teren, kada su prognoze jasno ukazivale na to da će padavine biti nastavljene svakog trenutka.

U isto vrijeme, Endi Rodik iz SAD vodio protiv Španca Davida Ferera 3:1 u gemovima, a Amerikanac Donald Jang 2:1 protiv Britanca Endija Mareja.

Izlazak na teren uprkos mokrom terenu razbjesnio je nekada najboljeg tenisera na svijetu Nadala, koji je rekao da "je sve u parama".

"Mi smo dio šoua. Oni samo rade za to, ne za nas. Znali su da još pada kiša, ali su nas pozvali na teren. To je nevjerovatno", rekao je Nadal za američku televiziju ESPN.

"Razumijem da su navijači bili tu, ali igrači su isto važan dio šoua, a mi se nismo osjećali zaštićenim", dodao je Nadal.

Slično mišljenje imao je i domaći takmičar na turniru u Njujorku Endi Rodik.

"Razumijem da su mnogi željeli da gledaju mečeve na televiziji, ali mi smo, ipak, sportisti, a ovo je sve biznis. Ovdje su svi na istoj strani i potreban im je proizvod na terenu", ocijenio je Rodik.

Nezadovoljstvo zbog današnjeg izlaska na teren iznio je i Endi Marej.

"Nije imalo nikakvog smisla da izlazimo na teren da bismo igrali jedva deset minuta, kada je još bilo kišovito. Mi igrači prvi želimo da igramo, ali ne ako postoji opasnost od povreda", rekao je Britanac agenciji AP.

Gren slem turnir u Njujorku počeo je 29. avgusta i predviđeno je da se završi u nedjelju, 11. septembra, ali pitanje je da li će organizatori uspjeti u toj namjeri zbog kiše koja odlaže mečeve.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC