• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Nadal na Rodika, Marej na Iznera

Amerikanci Endi Rodik i Džon Izner u četvrtfinalu izazivaju Rafaela Nadala, odnosno Endija Mareja. Serena i Stosur u polufinalu.

 US OPEN: Nadal na Rodika, Marej na Iznera Izvor: MONDO

Drugi teniser svijeta Rafael Nadal u četvrtfinalu US Opena igraće protiv ljubimca američke publike Endija Rodika.

Nadal je pobijedio tenisera iz Luksemburga Žila Milera 3:0 (7-6, 6-1, 6-2), dok je Rodik u četiri seta savladao Davida Ferera (6-3, 6-4, 3-6, 6-3).

Rafa je juče gubio u prvom setu od Milera 0:3 u gemovima kada je njihov duel prekinula kiša. Ako bi došao do finala, to bi značilo da je Rafa odigrao četiri meča za četiri dana.

Zanimljivo je da su Rodik i Ferer nastavili juče prekinut meč na terenu "Luj Armstrong", ali je potom njihov duel premješten na igralište na kojem ima samo 584 mjesta. Pojavio se problem na terenu "Luj Armstrong", jer se iza osnovne linije pojavila pukotina na terenu i iz nje je izlazila voda.

Endi Marej, koga su pojedini mediji prozvali budućim vjenčanim kumom Novaka Đokovića, i dalje je u igri da osvoji svoj prvi grend slem turnir.

Marej je glatko pobijedio Donalda Janga 3:0 u setovima (6-2, 6-3, 6-3). Veći problem za Škotlanđanina predstavljala je kiša, koja je prekinula njihov meč u srijedu.

On će u četvrtfinalu igrati protiv Amerikanca Džona Iznera, koji je savladao Žila Simona u meču u kojem su čak tri seta odlučena u taj-brejku - 3:1 (7-6, 3-6, 7-6, 7-6).

U ženskoj konkurenciji već su poznate dve polufinalistkinje. To su Australijanka samanta Stosur i Amerikanka Serena Vilijams.

Stosur je danas u četvrtfinalu savladala Ruskinju Veru Zvonarjevu sa 6:3, 6:3, dok je Vilijams bila bolja od, takođe Ruskinje, Anastasje Pavljučenkove - 7:5, 6:1.

Stosur će u borbi za finale igrati sa boljom iz meča Flavija Peneta (Italija) - Angelika Kerber (Njemačka), a Vilijams sa pobjednicom duela između Dankinje Karoline Voznjacki i Andree Petković iz Njemačke.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC