• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević: Za Srbiju!

Janko Tipsarević izrazio žaljenje što je morao da preda meč Novaku, ali je ponosan što je Srbija imala dvojicu četvrtfinalista na US openu.

 Tipsarević: Za Srbiju! Izvor: MONDO

Ne da se Novaku Đokoviću i Janku Tipsareviću ove godine da završe međusobni duel.

Poslije dvije pobjede Đokovića (2008. i 2009) trebalo je u 2011. da odmjere snage ne turniru Serbia open powered by Telekom Srbija, ali Janko nije mogao ni da izađe na teren. U četvrtfinalu US opena je izdržao tri i po seta, a onda je zbog povrede butnog mišića predao meč.

“Tužan sam što sam predao meč, pogotovo što sam to učinio protiv Novaka. Nisam želio da se tako završi iako je on bio bolji. Nadam se da će osvojiti turnir”, istakao je Tipsarević.

Đoković je prijatelju poručio da treba da bude ponosan, jer igra najbolje u karijeri zbog čega prvi put stigao do četvrtfinala gren slema. Janko priznaje da jeste ponosan. Poslije osvajanja Dejvis kupa, srpski teniseri nastavili su u najlepšem svetlu da reprezentuju Srbiju.

“Osjećam da je ovo velika stvar za Srbiju. Već dugo se ime naše zemlje, zbog političkih problema, pominje samo u negativnom kontekstu. Zato imam osjećaj das mo uradili nešto dobro za Srbiju”.

Čudno je Tipsareviću kada mora da izađe na megdan prijatelju.

“Bilo je to značajno iskustvo. Uvek je lijepo igrati sa prijateljem. Ipak, čudno je, jer se ne događa često. S druge strane, teško je, jer je Novak najbolji na svijetu. Da bi ga pobedio, moraš da igraš savršeno što sam ja i činio u jednom period meča”, završio je Janko Tipsarević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC