• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: "Krem de la krem" u polufinalu

Prvi put od 1992. godine četiri najbolja tenisera domogla su se polufinala US Opena. Igraju (1) Đoković - (3) Federer i (2) Nadal - (4) Marej.

 US OPEN: "Krem de la krem" u polufinalu Izvor: MONDO

Poslije Rolan Garosa, i na US Openu gledaćemo četvoricu najboljih tenisera današnjice u polufinalu.

Pobjedom Rafaela Nadala u noći između petka i subote nad Endijem Rodikom (6:2, 6:1, 6:3), dobijeni su kompletni parovi polufinala na Flašing Medouzu.

U nedelju popodne i uveče sastaće se: (1) Novak Đoković - (3) Rodžer Federer, odnosno (2) Rafael Nadal - (4) Endi Marej.

To je bio slučaj i početkom juna u Parizu, kada su Federer i Nadal izborili plasman u finale, u kojem je Španac bio bolji. Ujedno, tada je Švajcarac uspio da nanese prvi poraz Đokoviću u 2011. godini, a u međuvremenu, novog prvog tenisera svijeta uspio je da pobijedi još samo Marej i to povrijeđenog u finalu Sinsinatija.

Đoković, Nadal, Federer i Marej dobrim igrama na ovogodišnjem US Openu "resetovali" su sat, koji kaže da su posljednji put prva četiri nosioca stigla do polufinala u Njujorku još 1992. godine. Tada su se sastali (1) Džim Kurijer - (3) Pit Sampras i (2) Štefan Edberg - (4) Majkl Čeng.

Već smo rekli da je na Rolan Garosu to bio slučaj ove godine, na Australijan openu to se nije dogodilo od 2005. godine, kada su se u polufinalu sastali (1) Rodžer Federer - (4) Marat Safin i (2) Endi Rodik - (3) Lejton Hjuit. Na Vimbldonu se takav rasplet čeka od 1995. godine, kada su se sastali (1) Andre Agasi - (3) Boris Beker i (2) Pit Sampras - (4) Goran Ivanišević.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC