• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbojka: Koncentrisana Srbija dobro počela EP

Odbojkaši Srbije opravdali ulogu favorita na otvaranju Evropskog prvenstva u Beču. Turska savladana sa maksimalnih 3:0 (25:16, 25:18, 25:20)

 Odbojka: Koncentrisana Srbija dobro počela EP Izvor: MONDO

Pozivao je selektor srpskih odbojkaša Igor Kolaković na koncentrisanost i oprez pred prvi meč Grupe A i upozoravao da bi se opuštenost protiv Turaka mogla obiti o glavu srpskim odbojkašima.

Na sreću, poslušali su ga.

Nisu imali mnogo problema Miljković protiv Turske, koja je na EP stigli pobjedom nad Grčkom u baražu, i prema svim očekivanjima lako savladali protivnika.

Sigurna partija, bez mnogo "trzavica" bila je dovoljna da srpski odbojkaši pobjedom započnu takmičenje u Grupi A Evropskog prvenstva, u kojoj se još takmiče i Slovenija i jedan od domaćina takmičenja - Austrija.

Bolji blok i servis, miran prijem i precizan napad naših odbojkaša pod organizacijom Petkovića bili su dovoljni da srpski tim sa pozitivnim skorom dočeka nedjeljni duel sa Slovencima, koji počinje u 15.30.

Sutrašnji rival Srbije je u uvodnom meču Grupe A lako savladao domaćina Austriju rezultatom 3:0 u setovima (20:25, 21:25, 20:25).

Srpski odbojkaši neće imati ni dan odmora do kraja mečeva prve faze, pošto će meč sa Austrijom igrati već u ponedjeljak. 12. septembra.

Titulu na Evropskom prvenstvu brani Poljska, a Miljković i drugovi su prije početka takmičenja isticali da bi plasman Srbije u polufinale bio odličan rezultat.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC