• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fetel: Monca je nešto drugo...

"Mnogo mi znači što sam pobijedio, pamtiću svaki trenutak današnje trke", rekao je šampion svijeta u Formuli 1 Sebastijan Fetel.

 Fetel: Monca je nešto drugo... Izvor: MONDO

Prvak svijeta u Formuli 1 Sebastijan Fetel rekao je u nedelju da je pobjeda na legendarnoj stazi u Monci najvažnija u karijeri svakog vozača i priznao da će se sjećati ovog trijumfa do kraja karijere.

Fetel je trijumfom na kultnoj pisti u Monci došao na korak od odbrane titule šampiona. To je Fetelu bila osma pobjeda ove sezone, a 18. u karijeri.

"Ovo je fantastična sezona za sve nas u Red Bulu. Mnogo smo napredovali i sada se nalazimo u odličnoj poziciji", rekao je najmlađi prvak svijeta svih vremena.

Fetel je 2008. sa 21 godinom postao najmlađi vozač u istoriji Formule 1 koji je pobijedio u Monci, ali je bio razočaran prošle godine kada je osvojio tek četvrto mjesto.

"Osećam se posebno kad vidim koliko navijača je došlo u Moncu. Mnogo mi znači što sam pobijedio, pamtiću svaki trenutak današnje trke. Posljednje dvije sezone Red Bul je imao odličan bolid, ali nikako nije mogao do rezultata u Monci. Ovo je najbolja trka na svijetu", rekao je Nijemac.

Vozač Red Bula sada u generalnom plasmanu ima 112 bodova više od prvog pratioca Fernanda Alonsa iz Ferarija.

"Neću još da razmišljam kao da sam osvojio titulu. Moram da budem ozbiljan do kraja šampionata", dodao je Fetel. Sljedeća trka u šampionatu Formule 1 vozi se krajem septembra u Singapuru.

(agencije/MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC