• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniseri Srbije: Navijajte, bre!

U srpskoj teniskoj reprezentaciji nezadovoljni podrškom u Beogradskoj areni. "Ugledajte se na Francuze, Argentince, oni su uvijek uz svoje igrače", rekao Tipsarević.

 Teniseri Srbije: Navijajte, bre! Izvor: MONDO

Nije išlo na terenu prvog dana polufinala Dejvis kupa protiv Argentine, a ni atmosfera na tribinama Beogradske arene nije bila na visokom nivou. Ne računajući grupu bučnih Argentinaca, koji su bodrili svoju ekipu kao na nekom fudbalskom meču.

Ta atmosfera bila je i predmet konferencije za novinare poslije poraza Janka Tipsarevića od Huana Martina del Potra i vođstva Argentine od 2:0.

"Naši navijali su bili tihi, više se uzbudim kad sam u pozorištu, nego što je to bio slučaj u Areni. Mislim da i Teniski savez treba da razmili da li da prodaje karte ili da pusti besplatne, pa bismo imali pravu podršku. Što se tiče našeg totalnog preokreta, nada postoji i siguran sam da kod nas još ima dosta energije i želje", izjavio je selektor srpske ekipe Bogdan Obradović.

Tipsarević je takođe imao poruku za domaću publiku.

"Jasno mi je da našim navijačima nismo dali previše razloga da navijaju, ali isto tako, oni moraju da znaju da znaju da treba da nam daju podršku i kad nam ne ide. Mislim da treba da se ugledaju na publiku koja prati Francusku, Argentinu. Oni su uvijek uz svoje igrače", rekao je Tipsarević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC