• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković pred kamerama otkriva istinu? Kirjosova objava napravila haos, ovo se čekalo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nik Kirjos potvrdio je da će ugostiti NovaKa Đokovića u svom podkastu.

 Nik Kirjos će ugostiti NovaKa Đokovića u svom podkastu Izvor: Profimedia

Šta se dešava sa Novakom Đokovićem? Da li je zaista izgubio motivaciju za tenis u ovom momentu, da li je povrijeđen ili nešto treće? Možda odgovor na sva ova pitanja stigne vrlo brzo i to direktno od srpskog tenisera, a zahvaljujući Niku Kirjosu.

O čemu se radi? Australijski teniser objavio je da će naredni gost u njegovom podkastu "Good trouble" ("Dobra nevolja") biti upravo prvi reket planete. Dovešće ga pred kamere, a ako se uzme u obzir Nikova direktnost, način razgovora i sve, nema sumnje da će i pitanja i odgovori donijeti nešto zanimljivo i novo.

Zbog problema sa povredom Nik je posljednji meč, ujedno i jedini u prošloj godini, odgirao 13. juna u Štutgartu i tada je izgubio od Jibing Vua (7:5, 6:3) i od tada nije izlazio na teren. Zbog toga je svakako ohrabrujuća vijest da će sljedećeg utorka objaviti i snimke sa terena i djeluje da bi uskoro mogao da se vrati i da zaigra. Da li na Rolan Garosu ili čeka travnatu podlogu? Uskoro će i to biti poznato.

Kada je Đoković u pitanju, ove sezone se muči na početku. Izgubio je u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera, kasnijeg šampiona. Onda je odlučio da napravi dugu pauzu i otišao je u Indijan Vels ranije, bio je u avionu zajedno sa Rafaelom Nadalom, pa je onda doživio šokantan poraz. U trećem kolu pobijedio ga je Luka Nardi. Zatim je odlučio da se povuče sa turnira u Majamiju, a interesantno je da je ovih dana upravo u tom gradu, samo bez reketa u rukama, već vrijeme provodi na plaži i u marketinškim obavezama.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC