• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija na korak do Svjetske grupe: Aleksandra I Mia obradovale naciju!

Autor Nemanja Stanojčić

Srpske teniserke obezbijedile su plasman u plej-of Bili Džin King kupa poslije pobjede protiv Švedske.

 Bili Džin King kup Srbija pobijedila Švedske Izvor: TSS/M.Lukač

Bili Džin King kup reprezentacija Srbije pobjedom nad Švedskom je obezbijedila plasman u novembarski plej-of za Svjetsku grupu u Prvoj grupi Evroafričke-zone! Aleksandra Krunić i Mia Ristić već su poslije singlova donijele novi trijumf nacionalnom timu.

Fenomenalna Aleksandra po ko zna koji put pokazala je kako se bori u dresu Bili Džin King reprezentacije. Upisala je u Portugaliji i treći trijumf u singlu, protiv Šveđanke Kasje Rinaldo Person 6:1, 6:4. Prvi set je ekspresno riješila u svoju korist sa tri brejka, dozvolivši rivalki samo gem. Ali je zato drugi period igre počeo razmjenom brejkova. Nijedna rivalka nije uspjevala da sačuva servis punih osam gemova, a onda je priča otišla u taj-brek.

Priznala je da joj nije bilo lako na terenu. "Danas je bio jako psihološki zahtjevan meč za mene. Već sam osjećala umor poslije dva uzastopna meča prethodna dva dana, izašla sam na nekih 50 odsto fizičke spremnosti i bila jako nervozna. Prvi set je išao glatko, a u drugom sam zbog umora i nervoze skratila lopte, nisam igrala tako agresivno, što je Šveđanka iskoristila i napala. Bukvalno sam na borbu i na srce izvukla taj-brek. Toliko sam željela da donesem taj bod, da nas dovedem bliže plej-ofu. Malo sam i pregorjela zbog toga, ali mi je drago da sam sačuvala barem malo hladnu glavu da završim meč na pravi način - poručila je Aleksandra Krunić.

Čekao se samo jedan set u preostalom singlu i dublu za prvo mjesto u C grupi i ovjeru plasmana Srbije u novembarski plej-of. I odmah je sve razriješila Mia Ristić. Nije prepustila ni gram šanse Kasiji Vilde Henman - 6:3, 7:5. Nije stala samo na setu, već je rutinski upisala trijumf i stavila tačku.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC