• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak igra još jedan turnir prije Rolan Garosa?

Novak Đoković bi izgleda mogao da se pojavi na turniru iz serije 250 u Ženevi.

 Đoković bi mogao igrati turnir u Ženevi Izvor: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Šta ako se Novak Đoković pojavi u Ženevi u ponedjeljak?", pita se najpoznatiji švajcarski medij "Blik". Oni navode da je Đokoviću potrebno još tenisa pred Rolan Garos i da je turnir u Švajcarskoj koji se održava od ponedjeljka idelna prilika za to. Ali priznaju da još uvijek ništa nije gotovo oko dolaska Srbina na obalu jezera.

Novak je iznenada eliminisan u Rimu, a sada je viđen u Beogradu kako dolazi u Urgentni centar da bi još jednom pregledao glavu. U Italiji je dobio udarac bocom za vodu i želi da ukloni sve sumnje oko svog zdravstvenog stanja.

"Ako Srbin želi da se iznenada pojavi u Ženevi kontakt ne bi bio previše komplikovan jer je on dobar prijatelj Janka Tipsarevića koji je nekadašnji dubl partner Rajnera Šitlera, suvlasnika turnira. Dva telefonska poziva su dovoljna da Đoković dobije specijalnu pozivnicu", navodi se u tekstu Blika.

Ženeva za sada ima tri specijalne pozivnice koje može da podijeli. Jedna je garantovana Endiju Mareju, a drugu želi Mateo Beretini. Za treću se prijavio Grigor Dimitrov, ali sigurno je da je svako od njih manje ime od Novaka i organizatori turnira bi jedva sačekali da ga vide na svojoj šljaci.

U Ženevi bi u slučaju da se prijavi on mogao da odigra maksimalno četiri meča, a Švajcarci mu čak predlažu da dođe i pogleda meč Servete - Jang Bojs jer znaju da je veliki ljubitelj fudbala. Da li će se Novak odlučiti za ovaj korak? Vidjećemo, svakako bismo voljeli da ga gledamo još malo na terenu prije Rolan Garosa.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Guru

Novak ja sam guru i zvjezde su moji poznanici i vidim da si sve osvojio zahvaljujuci meni i igraj sa tim reketom ravnjacom i ko ti kaze drukcije taj pojma nema o zvjezdama a to sto te je Bog udario po glavi zanemari jer ja sam tvoj prorok a ako das jos love bicu i tvoj drugar

Nuni

Hoće li moći od posljedica sramnog napada opasnom flašicom? Hahahahahaha

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC