• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog ovoga Stošića zovu "Čekić"! Srbin prebio Slovenca koji ga je prozivao pred svima (VIDEO)

Darko Stošić s razlogom ima nadimak "Čekić" i to je pokazao u borbi protiv Mirana Fabjana iz Slovenije. Srbin ga je unakazio u parteru!

 Darko Stošić pobjeda na Fabjanom Izvor: Twitter/KavezMMA/Screenshot

Srpski teškaš Darko Stošić zabilježio je pobjedu protiv Mirana Fabjana na FNC 17 pošto je Slovencu odgovorio brutalno na sve prozivke uoči spektakla u Beogradskoj areni. Iako je Fabjan odlično otvorio borbu, Stošić je uspio da preokrene stvari u kavezu u svoju korist i na kraju je sve riješio u parteru.

Kada je oborio Fabjana na patos, Stošić je kao maljem počeo da udara Slovenca u glavu. Pokušavao je u nemoći da se odgurne nogama, da ga zatetura i natjera da odustane od udaraca, ali nije to upalilo. Stošić je "čekićao", u skladu sa svojim nadimkom, svog rivala jer je "osjetio krv" i tako je sudija morao da se umiješa. Podigao je ruku i pokazao da je pobijedio Stošić, zbog čega je čitava Arena ustala da aplaudira i da slavi pobjedu srpskog MMA borca.

Pogledajte i kako je izgledala završnica borbe Stošića i Fabjana koja je opravdala sva očekivanja, uostalom zbog toga je i FNC 17 svojevrstan spektakl i oduševio je beogradsku publiku:


"Znate da sam ja uvijek realan i da govorim istinu. Tako da moram da kažem da je Roki istinski najteži sa kojim sam radio do sada. Niko me nikada u životu nije bacio dva puta u nokdaun u prvoj rundi. Svaka čast Roki, imaš moj rispekt. Vama hvala puno, lijepo je vidjeti da ovakva arena ovako pozdravlja MMA. Nadam se da ćemo se ponovo vidjeti ovdje kada budem branio titulu KSW šampiona", rekao je Stošić, prenosi "Telegraf".

Pre ove fanstastične borbe smo vidjeli i pobjedu Marka Bojkovića, kao i Vasa Bakočevića u duelu "bez rukavica", dok su trijumfe upisali i Joksović protiv Negučića, Kroata protiv Džakića, Jovan Marjanović protiv Breda Vilera, kao i Marina Spasić u duelu protiv Marine Nike.

"Stošiću zabavi se do borbe, a kada te zakiselim sa koljenom u glavu onda će te ljudi pamtiti kao posterboja. Bićeš u rangu one debele ružne žene koja priča po TV-u da je smršala 20 kilograma", napisao je Fabjan pre borbe sa Stošićem i napravio grešku.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Napokon da i ovom Slovencu neko propisno zacepi usta.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC