• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svjetsko prvenstvo u raftingu: Na programu spust, danas saobraćaj nije obustavljen

Autor Haris Krhalić

Nakon tri takmičarska dana, na stazi Bijeli buk, najviše su pokazale češke i japanske posade. Brazilci su dominirali u open kategoriji osvojivši zlatnu medalju u sprint i slalomu te bronzu u disciplini H2H, dok su se kod dama posebno istakle Novozelanđanke i Čehinje.

 česi rafting Izvor: Garrick Cameron/Garrick Cameron 2024

Ipak slalom u master kategoriji ostaće upamćen, jer ga je osvojila domaća posada, “Dajak klub Banjaluka”, koji predstavlja Bosnu i Hercegovinu na Svjetskom prvenstvu na rijeci Vrbas. Najveće iznenađenje ipak, priredila je naša domaća posada u uzrasnoj kategoriji do 19 godina osvojivši nakon srebra u sprintu i bronzu u slalomu.

Na kraju podsjetimo da je danas na programu spust od 09 časova za mlađe uzrasne kategorije i master kategoriju, dok je spust za seniore na program od 12 časova. Start trke je u Krupi na Vrbasu, a cilj u RC Kanjon u Karanovcu.

Organizatori su dodali kako saobraćaj danas neće biti obustavljen u kanjon Tijesno.

"Cijeneći da je zbog organizacije niza drugih događaja u gradu, veliki broj ulica na području grada danas zatvoren, mi u Rafting klubu
Kanjon, kao organizatori Svjetskog prvenstva u raftingu, smo odlučili da danas ne dođe do zatvaranja saobraćajnica kroz kanjon Tijesno, te ćemo uložiti dodatne napore kako bi sve proteklo bez ikakvih problema, a da sve saobraćajnice koje vode prema RC Kanjon i Krupi na Vrbasu ostanu otvorene za sav saobraćaj. Vidimo se u RC Kanjon", saopštili su organizatori.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC